Mera backe!

Igår var det långsamt i skogen, och idag kickar jag igång veckan med Hammarbybacken. Ficken tidsfrist på ca 1:15 h innan jag skulle skypea med en kollega, så det blev att lämna frukostdisken i hon och raskt byta om. Med tanke på att det tog dryga timmen att köra 8 varv i fredags så ansåg jag att 8 varv fick bli lagom idag också. 

Gång uppför, småjogg utför. Vaderna känns fortfarande av och kan inte stå på utför. Löper försiktigt. Uppför är inga problem - men fick riktig träningsvärk på utsidan av höfterna efter i fredags! Måste öka på dessa backpass allteftersom för att vänja kroppen, kanske ha som mål att klara en höjdkilometer på torsdag? Det innebär alltså ungefär 30 varv. Boring - men nödvändigt =)

Har ett problem som blir alltmer påtagligt - nämligen att min iPhone (eller hörlurarna) tycks tappa ljudvolym efter ca 40-50 minuter när jag tränar. Ger mig iväg med lagom volym - så att jag hör min ljudbok - så en bit in i passet märker jag att volymen sjunker, tills det inte längre går att uppfatta vad som som sägs. Det som är konstigt är att själva volymen på telefonen är densamma, det är alltså den reella volymen som ändras. Retar mig oerhört på detta. Tips anyone?

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.