Steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken.

Nu är tvillingarna en vecka gamla plus en dag och det firade vi igår med att gå ner till Flempan centrum och unna oss varsin pizza med ”oxfilé” och bea och faktiskt en öl. Gamla myter säger att öl ska vara bra för mjölktillströmningen – och för säkerhets skull tog jag en också. Man gör ju vad man kan för att vara en ansvarsfull pappa o.s.v. Sen gick vi in och jagade fynd på matvarubutiken som ser ut som jag föreställer mig att Ullared ser ut. Stora korgbackar där allt har kanonpris och mycket plast, kakor och transfetter. Vi skulle köpa juice och fick kryssa modigt mellan multivitaminjuicerna i 2-litersförpackningar. Häromdagen när vi skulle köpa amningskydd så hittade jag dem bakom en påse potatis.
Sen spenderade vi kvällen med våra minsta pojkar – matning var tredje timma och tempen och blöja och Homeland i bakgrunden. Vi har hamnat på en väldigt fin avdelning med eget stort rum med egen TV o.s.v. och när jag hade varit på jobbet igår så hade det kommit förbi en försigkommen läkare som stillsamt menade att barnen var födda på KS i Solna och att det därför egentligen var meningen att de skulle vårdas där. Emelie sa att ”fan i helvete att vi flyttar igen och dessutom så tycker vi att det är väldigt fint här”. Läkaren backade ut ur rummet med outrättat ärende och tackade för komplimangen och sa att vi fick bo kvar här.
20130815-223714.jpgI morse gick jag upp klockan 5 igen och matade tvillingarna och var färdig vid 6 så då tog jag på mig löparskorna och sprang till Flottsbro. Det har blivit min lilla rutin så här i mitt nya liv med tvillingarna och det är helt magiskt. Som en bjärt kontrast till miljonprogrammet i Flempan så ligger Beverly Hills på kullarna mellan Huddinge sjukhus och Tullinge. Jag passerar kåkar där den ena är större än den andra på min väg till skogspromenaden mot Flottsbro.
20130815-223733.jpgSen bar det av spikrakt uppåt. 20 sek löp och 2 sek vila om vartannat. Sen bar det av hem till sjukhuset för att göra frukost och dra in till jobbet.


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.