KM IK Jogg 10000 m 26/3 2013

Vi skulle träffas på Stenkullens IP vid 18:30 för ännu ett KM. Hela familjen skulle med och vi var hemskt sena, så med andan i halsen och superstressad anlände vi för sent. Men de andra väntade så snällt på mig med, blev så glad för det.  
 
 
En kort uppvärmning och sen var det dags att starta. Planen var att försöka hänga på Mina och Jennie så länge som möjligt, men när de väl startade så gav de sig av i ett grymt tempo, speciellt Mina och jag släppte ganska omgående och lade mig i ett för mig ganska högt men ändå hanterbart tempo.
 
 
Efter första km började jag tappa tempo lite, men bet i så gott det gick, det kändes ändå förvånansvärt bra.
Jag kämpade på så gott jag kunde och det var guld värt att ha min fina familj med mig som hejade på.
 
Efter 7 km började jag bli trött, men då kom Claes och agerade hare och det var jätteskönt att ligga i rygg på honom. Vi ökade succesivt tempot och efter 8 km såg jag på klockan att det fanns chans att persa om jag bara kunde hålla tillräckligt högt tempo så jag slet och slet och ökade tempot allt vad jag kunde.
 
Sista varvet hejade alla på mig och Claes försökte peppa mig att ligga på för allt vad jag kunde, så jag sprang så snabbt det bara gick, men......... missade mitt pers med 12 sek. Jag var ändå väldigt nöjd med tanke på att jag inte alls känner mig i så bra form,  speciellt inte för att springa snabbt. 
 
Resultat 48:29
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.