Sjukling

Yes, det har inte blivit mycket sen förra veckan. Inte ens jag klarade mig undan superförkylningen. Nu ligger 4 av 5 familjemedlemmar sjuka här hemma. Men jag tror ändå jag klarat mig från influensan, jag har ju ingen feber! Jag är bara totalt slut i kroppen, lite tjock i halsen och snoret rinner. Sen har jag haft lite andra problem sen i fredags som man inte behöver gå in i detalj på, låt oss bara säga att jag har haft det riktigt tungt hela helgen och lite till. Både fysiskt och psykiskt. Mestadels gömt mig under ett täcke!

Men hey! Nu är jag på bättringsvägar, tror jag. Eller så har inte sjukdomen brutit ut än helt enkelt. Så vi får se till helgen om jag ligger däckad eller kanske orkat tagit en liten joggingtur. Hur som helst skittråkigt att inte kunna träna!

Jag kan rekommendera en ny serie i alla fall, som precis har börjat med fyra avsnitt ute, ”Vikings” heter den och är precis vad det låter som. En drama/thriller serie om de första vikingarna. Jag gillar den skarpt! Vi har trots allt en svensk med i serien, Gustav Skarsgård såklart eller vem det nu är av alla syskonen haha.
Det gick även rykten om att Bill Skarsgård får göra en helt ny serie från Netflix, nån form av goth/thriller/horror serie. Jag tror t.o.m den kan ha haft premiär. Jag ska då kolla in den. Kommer bara inte ihåg va den heter…

Då följer man kanske tre bröder i tre olika serier snart då. Jaja fast mest ser jag nog fram emot starten av Game of thrones! Mycket serier blir det! And I löv it!

20130320-152842.jpg


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.