stort steg

Vår äldste pojke börjar på taekwondo på tisdag. Träningen är sådär en 8 km hemifrån och eftersom jag är mitt i Sprout-lektioner när hans träning börjar så får det bli buss. Ett stort steg för både honom och mig … Idag övade vi på att åka buss och det var rätt spännade. Hållplatsen ligger 50 meter från vårt hus och sen är det raka vägen med en buss, enkelt och bra. Vi tajmade turen och promenaden till gympasalen och det kommer att gå hur bra som helst. Han har blivit ännu lite större och duktigare. Blandade känslor …

Minus 8 ute, vackert med snö och vi fick in en lugn jogg. Man kan ju tycka att helgerna borde bjuda på oceaner av tid för träning, men om man inte prioriterar upp det så blir det visst inte så mycket. Idag kom långa diskussioner om vår planerade tillbyggnad emellan, vi flyttade runt möbler och försökte visualisera arkitektens idéer. Svårt.

Jag har försökt planka lite men så fort jag gör det på rätt sätt så orkar jag typ 60 sekunder. Det ser inte så bra ut inför Sofys plank-utmaning, det här … Idag bet jag ihop och kom väl upp till 1:30 innan jag gav upp, det är definitivt något jag måste jobba på. En stark core är den bästa försäkringen mot skador och trötthet, så planka på!!

13010054


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.