Pulsen upp!

Dagens träningspass är det första i år, dvs efter förlossningen, som faktiskt kan klassas som just TRÄNINGSpass. Promenader i all ära men nån vidare träning är det ju egentligen inte. Med oplogade vägar och fullt snöfall ute blev det dock riktigt svettigt och flåsigt idag.

De första fyra kilometerna pulsade jag fram i fem centimeters nysnö. Därefter följde en backe på ungefär en kilometer innan det äntligen planade ut och blev platt och lite lätt nedför de sista tre kilometerna. Puh, pulsen upp och svetten rann!

När jag kom hem körde jag 15 minuter bålstyrka, bland annat plankan, sidoplankan och höftpressar mot taket. Därefter satt lunchen som en smäck!
fitnessscoachen powerwalk  (1 av 1)

fitnessscoachen powerwalk  (1 av 1)-2

fitnessscoachen powerwalk  (1 av 1)-3

Jag har fått hem en mobilficka från Sportarmbandet för att testa. Hittills har jag bara använt den på promenader men den ska få hänga med på gymet framöver också. Jag måste säga att den är både snyggare och rejälare än alla såna här armband jag testat tidigare, och jag har provat en hel del när jag jobbade i sportaffär. Dessutom måste jag ju bara älska att den är lila…

fitnessscoachen mobilficka sportarmbandet.se (1 av 1)


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.