Jag vill springa

Ja, jag vill springa mer än något annat nu, men väljer ändå att vänta. Inget mer i år har jag lovat mig själv, så jag får hålla det. Kroppen börjar kännas piggare oxå, så jag samlar på mig lite mera energi och hoppas att 2013 blir ett bra löparår.
Skorna som jag köpte i september står fortfarande orörda ihär hemma och jag vill bara ut och springa med de på.  Kanske det kan bli en liten liten runda redan den 1/1-2013- Fram till dess vår jag väl förstätta att planera tävlingarna inför nästa år.

Jag kommer dock  att satsa på en väldigt långsam start igen och se hur det går. Detta blir den tredje rejäla omstarten på 4år, så det känns extremt tungt metalt att komma igång igen. Första omstarten var 2009 pga knäoperation, 2011 var det att komma igång efter att ha varit sjuk i tbc hela hösten 2010 och nu 2013 blir det att komma igång efter twarinfektionen. Avskyr verkligen att behöva starta om helt och denna gång är det verkligen från botten. Nu kan jag iallafall gå i uppförsbacken upp till mig utan att behöva stanna 2-3 gånger, så det går åt rätt håll iallafall :)

Som skrivet så är det planering av lopp inför 2013 som gäller nu, har du något tips på roliga lopp så tipsa gärna:)

 


1 kommentarer till inlägget

Jonas Dartman
1967 • Linghem
#1
21 december 2012 - 23:54
Ska vi ta oss an Kraftloppet igen? Solo eller i samma stafettlag?
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.