Foto: Per Karlsson

Hitta vänner hos oss!

Om sajtenHej kompisar! Nu kan ni äntligen hitta varandra. Typ såhär.

Träning är så mycket roligare med vänner. Tillsammans. Att få dela erfarenheter och peppa varandra är stort. Därför hjälper vi dig att hitta nya vänner.

Sök och du skall finna nya träningskompisar att dela framtiden med. Allt blir härligare så. Vi lovar!

Vi har gjort en efterlängtad ny sida här på sajten. En sida där du lätt kan hittar dina vänners vänner. De är kanske även är dina vänner! För att komma till sidan, klicka här.

Det finns fler vägar att hitta polare också. Du kanske har missat? Här listar vi de enklaste!

Du kan söka upp dina polare under menyn Medlemmar. Klicka här

På kontaktsidan hittar du oss. Snälla, följ oss. Vi vill jättegärna ha fler gosiga vänner. Hitta oss genom att klicka här!

Du kan även bli vän med artikelförfattare. Det vet du va? Bara att klicka på bilden längst ner så hamnar du på profilen. Där trycker du följ.

Följ bloggare som lyfts upp av oss, eller som finns under menyn Bloggar. In på profilen och följ bara, lätt som en plätt! Klicka här!

Ha en bra dag, vännen. Lycka till!

4 kommentarer till artikeln

1978 • Göteborg
#1
5 november 2014 - 21:13
Bra funktion. Tack!
Mark
1966 • Helsingborg
#2
6 november 2014 - 13:11
Alltid bra med vänner ;-)
1968 • Tolfta
#3
10 november 2014 - 20:20
Letade efter tråden där ni vill ha synpunkter på siten. Jag har märkt en avsevärd minskning av cykelrelaterade artiklar, de flesta är mer av allmän karaktär. Tycker det är lite synd speciellt på en site som heter "cykla". Senast idag la ni ut en ny artikel om hur man kan träna ute i skogen "jägarvila" "gå raskt upp för backen" hur gör man det med cykeln?

Med vänlig hälsning

//Fritz
Mikaela Nordin
1987 • Lerum
#4
11 november 2014 - 10:19
Hej Fritz! Vi försöker blanda specifika och mer generella artiklar på alla sajter, men ska absolut publicera mer cykelrelaterade texter. Sitter med en just nu, faktiskt :) Ha det fint! /Mikaela
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.