Recension: FALKE

Recension
Johan Sävenstrand
Storlek: 39-41
Modell: RU5
"Jag märker helt enkelt inte av strumpan när jag springer. Den bara skyddar och ventilerar foten. Detta gör att Falke RU5 är ett rekommenderat köp och mitt par kommer att finnas med i min strumplåda ett bra tag framöver."

Recensionen läser du här!

Nadja Eriksson
Storlek: 38
Modell: RU4
"Jämfört med hur dessa känns mot mina vanliga löpstrumpor blir fötterna inte alls lika varma och inte heller är strumporna lika blöta av svett som jag är van med. Adderat till dessa fördelar kan jag tillägga att de inte skaver eller ger mig blåsor vilket jag haft strumpor som gjort. Jag föredrar något högre strumpor med kompression vilket gör att jag inte kan vara monogam med RU4 trots de nyss nämnda fördelarna. Trots intentionen att vara kritisk är jag väldigt imponerad av prestanda och komfort hos dessa strumpor".
Läs recensionen här!

Marcus Wallin
Storlek: 41
Modell: Falke RU4
"Min tanke med den här recensionen var att skriva kritiskt och syrligt negativt men nu skrev jag vad jag tycker och jag kan faktiskt rekommendera alla som bryr sig om sina strumpval att testa det här strumporna!"

Recensionen läser du här!

Marie De Soysa
Storlek: 39
Modell: RU4
"Tidigare har jag haft problem att hitta strumpor jag trivts i framförallt sommartid då jag gillar strumpor med skaft. Så fort strumporna har skaft blir de genast mycket tjockare material. Jag är därför mycket nöjd över att ha hittat FALKE Ru4 som är relativt tunna"
Läs recensionen här!

Kristin Perem
Storlek: 39
Modell: RU5
"Den halkar inte ner och korvar sig under foten utan sitter där den ska. Den är också så pass tunn att man inte riskerar tryck mot naglar mm. om utrymmet i skon är lite mindre. Mindre varmt blir det också för fötterna"
Läs recensionen här!

Karel Friedl
Storlek: 43
Modell: RU4
"Visst är FALKE en bra strumpa med bra passform, kanske en av de bästa syntet-bomullstrumporna, men för min del blir det Merino-strumpor även i fortsättningen – de matchar mina övriga Merino-cykelkläder"
Läs hela recensionen här!

Fler recensioner kommer inom kort...

1 kommentarer till artikeln

1965 • Mölndal
#1
12 juni 2014 - 07:27
Falke har alltid haft bästa strumporna, skönast och håller längst!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.