Foto: Anna Nystedt

ASICS tajts: Recension

Prylar/RecensionVi sökte efter frivilliga (kritiska!) recensenter av Asics nya tajts LEG BALANCE Inner Muscle Compression för ett par veckor sedan (läs mer här).

Redan efter ett par dagar hade över hundra löpare hört av sig. Men bara sex personer fick chansen! Här kommer deras test av Asics-tajsen:

Mia Thomsen  Storlek: Medium
"Visst är det skönt med åtsittande byxor som faktiskt åtminstone ser till att hålla muskler/fett/daller på plats – framförallt när man ska springa långt och kan bli öm i bindväven."
Läs recensionen här.

Anna Nystedt Storlek: Small
" Jag tycker tightsen är riktigt snygga. De ger ett stilrent  intryck och jag gillar de olika fälten och reflex-detaljerna på framsida lår. De känns lite spejsiga i sitt utseende. Passformen är perfekt, de sitter verkligen som en smäck. "
Läs hennes recensionen här.


Henrik Berg Storlek: Large
"Återhämtningen då? Jag kände mig faktiskt piggare än dagen innan. Jag gav mig ut och sprang relativt lätt en backig mil utan problem."
Läs hans recensionen här.

Daniel Konieczny Storlek: Medium
"Riktigt snygga! Snyggare än på reklambilderna! (Förmodligen de snyggaste tightsen jag har). Små grafiska detaljer, sömmar och färg/material-skiftningar som funkar riktigt bra. Gillar dem direkt."
Läs hans recensionen här.

Johan Samuelsson Storlek: Small
"kläderna ska hjälpa till att motverka kramp och muskeltrötthet med det är en skön känsla när man känner hur materialet jobbar och försöker hjälpa till, det blir som en lite pepp man har när kläderna försöker hjälpa till så mycket dom kan"
Läs hans recensionen här.

Hanna Stjernkvist Storlek: Small
"Även längs med lårets utsida går det ett stöttande parti med förstärkt material. Jag som har haft lite trötta ben på sistone uppskattar detta. Vid övningar såsom höga knälyft eller hälkick tycker jag mig känna support av tightsen"
Läs recensionenen här.

 

1 kommentarer till artikeln

1962 • Gnesta
#1
11 april 2014 - 19:03
Tack för intressanta recensioner.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.