1961 • Oskarshamn

Berga - Oskarshamn

Söndag 29 april 2018 12:17

Löpning - Långpass
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Vilken besvikelse, Café Tre århundraden hade stängt. Det blev till att åka till Högsby och leta fik, vilket inte var det lättaste. Anrika Wickbergs verkade ha stängt för gott. Till sist räddades vi av Monikas café vid Karlssons.
Sedan släppte Blanka av mig i Berga och jag gav mig av hemåt. Härligt löpväder i början med behaglig temperatur, vindstilla och sparsamt med sol. Fjärilar, fågelsång och vit- och blåsippor förgyllde turen.
Vägen söder om Hällesjöarna var rätt sönderkörd och inte helt löpvänlig, bra träning. Ju längre österut jag kom desto svalare blev det med en bister vind från havet. Kortärmat kändes inte så självklart längre, men jag hade inget val. Den medhavda sockerkakan fick intas i lä bakom en klippa.
Löpformen var det dock inget fel på. Jag fick för mig att köra två tempohöjningar à 10 min och det gick faktiskt galant! Tog sedan vägen över Forshult, det blev något längre än via Stensberg. När jag kom till terrängsnutten på MTB-banan kände jag hur sliten jag var i benen. Höll ändå stilen ända hem - det var en långpanna som hette duga!
35,17   km
Distans
3:22:06
Tid
5:45   min/km
Snitt
123
Snittpuls
147
Maxpuls
158   m
Total stigning (map)
Adidas Energy Boost
Total distans: 
146:08:22
1512 km

Gilla passet

Puls