1965 • Täby

Cykling

Torsdag 27 april 2017 07:22

Cykel - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Transportcykling till jobbet. Ja..., vad ska man göra när man inte kan springa?
14,62   km
Distans
42:24
Tid
20,69   km/h
Snitt

Gilla passet

Gillas av Oldboy

Kommentarer

Oldboy - 27 april 2017
Trist med vaden! Har du låtit en sjukgymnast känna på den eller har du som jag haft tillräckligt många bristningar för att kunna ställa diagnos och lägga upp rehabträning själv? Fast ibland går jag ändå till sjukgymnast för bedömning....
Tibor Karaszi - 27 april 2017
Nja, jag har nog inte riktigt den erfarenheten så att jag kan göra den bedömningen själv. Jag har en jättebra naprapat, men mitt jobb (håller kurser) gör att jag helt enkelt inte kommer iväg en vecka där jag håller kurs. Mackan tipsade mig om att han har en sektion i hans bok, och det tillsammans med ett mailsvar från min naprapat ger mig en startpunkt - tills jag kommer iväg till naprapaten. Ett tips från naprapaten var just cykling, såg jag idag, så där verkar jag ha träffat rätt. :-)
Oldboy - 27 april 2017
OK, då har du nog fått tips tillräckligt annars har jag en bok om idrottsskador. När skadan är färsk bör man ha trampan i hålfoten när man cyklar så att man inte belastar vaden. Men det kanske har ändrat sig, även rehabmetoderna utvecklas. Önskar god bättring!
Tibor Karaszi - 28 april 2017
Ah, tack för tipset om trampan. Jag funderade på just det, och det kändes logiskt. Bra med kvitto. Tack, det känns hoppfullt - gäller att inte bli för ivrig nu bara! :-)