Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 3188 visningar

Ni som är gravida (eller har varit) - vad springer ni i för kläder i kylan?

Maria G
1975 • Helsingborg
#1
3 december 2009 - 18:06
Gilla
Kulan min börjar så sakta märkas av och nu är min vanliga långärmade funktionströja snart för tajt över magen. Har ni några bra tips om underställ / funktionskläder som funkar över en gravid mage? Något lite extra stretchigt kanske? Vill ju så gärna fortsätta springa så länge jag bara orkar. Alla tips tags tacksamt emot!
Skogsflickan
1967 • Stockholm
#2
3 december 2009 kl 21:54
Gilla
Grattis! Köp billigt sladdrigt underställ i allra största storleken. Håll ihop tröja och brallor omlott med säkerhetsnålar (aj!) eller påsydda knytband för att slippa glipa över magen. Utanpå: jättestora sweatshirtbrallor, eventuellt med bortklippt resår och hängslen. Jackan är svårare - vad har din man för storlek? Men viktigast av allt, visa dig inte ute i dagsljus för du ser inte klok ut och du kommer att få höra från främlingar att det är farligt för bebisen. Lycka till med träningen!
Anna Aleryd
1980 • Malmö
#3
4 december 2009 kl 10:07 Redigerad 4 december 2009 kl 10:08
Gilla
Grattis till bebben!

Skogsflickan har rätt - för stora storlekar är det som gäller åtminstone på överkroppen. Jag lånade tröjor av en man nära mig, men brallor var omöjligt eftersom han är så mycket längre än mig. Om du inte gått upp så mycket förutom magen kan du kanske testa med dina vanliga kläder och en magvärmare i ull (woolpower har vet jag: http://www.woolpower.se/se/asp/produkter_4_9512.asp ).

Att springa i sweatshirtbrallor tycker jag däremot låter riktigt oskönt, jag hade försökt få tag på ett par i något funktionsmaterial som andas mer. Själv kunde jag dock ha mina vanliga tights tills jag fick sluta springa i början av sjunde månaden, men min mage hamnade ganska högt så jag kunde ha dem under. Dessutom använde jag ett brett resårbälte över höfterna för att stabilisera lite och det hjälpte till att hålla brallorna uppe också.

Och som skogsflickan säger - räkna med kommentarer!

EDIT: Rättade till länken
Maria G
1975 • Helsingborg
#4
4 december 2009 kl 17:11
Gilla
Åh tack för bra tips tjejer! Den där magvärmaren tänker jag nog slå till med. Samt se till att hitta några stoooora funktionströjor!

Skogsflickan
1967 • Stockholm
#5
4 december 2009 kl 19:00
Gilla
Nej, sweatshirtbrallor är egentligen helt fel. Men är man tillräckligt desperat så är man! Ett annat tips: spring försiktigt om det är halt. Halka tyckte jag var svårt, kroppen klarade inte att parera sneda och oväntade krafter som vanligt. Hoppas det går bra med träningen!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.