Löpning Om jogg.se 4 inlägg 1923 visningar

En funktion för anteckningar

Allie K
1974 • Knivsta
#1
8 juni 2012 - 02:49
Gilla
Jag skulle vilja ha en funktion för anteckningar, som på Facebook. Man kan ju idag skriva noteringar men det är inte samma sak, om man vill hitta en gammal notering kan det vara svårt om man inte minns vilket datum den skrevs.. Anteckningarna skulle, tänker jag mig, vara mer lättillgängliga (för mig som användare, man bör kunna välja att inte visa dem för någon) och ha en egen plats, ja som på Facebook! Skulle vilja anteckna data om olika rundors längd m.m.. Det går väl iofs att göra i ett Worddokument som man sparar på datorn men det vore smidigt att ha allt här på jogg där jag också reggar träningen.
1961 • Göteborg
Administratör
#2
8 juni 2012 kl 07:57
Gilla
Du kan ju använda ett visst datum där du lägger in noteringar som skall vara "anteckningar", t ex 2000-01-01, så går de lätt att hitta.
1981 • Alingsås
#3
8 juni 2012 kl 09:01
Gilla
Allie, ett sätt att hitta noteringar är att använda "sök träning"-funktionen längst ner på startsidan för träning. Om man väljer träningsformen notering så får man en lista på alla noteringar. Detta kanske funkar så länge så får vi se ifall vi kan hinna med en anteckningsfunktion framöver.

En annan möjlighet är att använda sin blogg för anteckningar. Enda skillnaden mot facebooks anteckningar är att du inte kan dölja din blogg för andra.
Allie K
1974 • Knivsta
#4
8 juni 2012 kl 17:14
Gilla
Tack för tipsen. Möjligen kunde det vara tänkbart att skriva anteckningarna enligt Trickys tips, men att blogga om dessa saker skulle nog verka ganska konstigt för de eventuella läsarna, då det inte skulle vara några berättelser eller något som är av intresse för andra. Tror jag skriver i ett Worddokument istället, så är det bara jag som kommer åt dessa anteckningar. :-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.