Skidor Övrigt 2 inlägg 3212 visningar

Respektlösa människor?!

erik massih
1973 • sthlm
#1
16 februari 2012 - 17:05 (Redigerad 16 februari 2012 - 17:05)
Gilla
Misstänker att många med mig haft tillfälle att irritera sig på samma sak som jag, nämnligen folk som går i skidspåren, då menar jag inte vid skidspåren utan faktiskt i. Jag har full förståelse för att andra än skidåkare med all rätt vill utnyttja elljusspåren. Mina hemmaspår i Björkhagen och Hellas är ofta breda nog för att tillgodose oss alla. Att hundar springer över spåren gör mig inte heller så mycket, ingenting faktiskt, men när jag ser vuxna människor som man skulle kunna förvänta sig besitter nån form av intelligens gå och trampa sönder de ynkliga spår vi har här i Stockholm när det dessutom finns gott om plats vid sidan av spåren känner jag att jag kokar inombords. Tur man kan ta ut sina aggressioner på att staka...
Så, förutom att spy galla över dessa kretiner, undrar jag hur ni hanterar slika situationer. Pratar ni med vederbörande, skäller ni ut dem efter noetr eller gör ni som jag stakar vidare med irritationen kokandes inom er? Eller är jag bara en egoistik jävel som tror att världen endast kretsar runt mig själv?
1978 • Arboga
#2
21 februari 2012 kl 10:16
Gilla
Skäller som en bannhund på fotgängare :)
Och än värre är fotspår i skidspåret är hästar i spåret. De fullkomligt dödar glädjen att åka skidor med sia hovar som trampar sönder allt.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.