Löpning Kläder, Skor & Prylar 21 inlägg 4487 visningar

Finns det någon sko som passar mina konstiga fötter?

Nacka
#1
8 augusti 2022 - 22:15
Gilla
Hej!

Är ny här på jogg men har smygläst en del på forumet tidigare. Skulle gärna vilja ha lite input vad gäller skor.

Har sprungit till och från under tre års tid, och då i neutrala Brooks Levitate. I våras började jag springa igen efter ett uppehåll, och precis när jag började känna att jag kommit igång bra fick jag problem med smärta i ena underbenet. När det inte gav med sig besökte jag fysioterapeut som kopplade smärtan till överpronering och rekommenderade skor för det.

Problemet är att jag också har rätt breda framfötter med tår som spretar ut, så urvalet blir rätt begränsat. Det enda jag hittade på Löplabbet som jag passade bra var New Balance Fresh Foam Vongo v5, tog med dem till fysioterapeut som dock trodde att jag nog skulle hjälpas av ännu mer stabilitet. Men var hittar jag det? Tänkte ta en sväng förbi Runners store också, men känner mig lite nedslagen då jag trodde att jag hade löst skoproblemet. Att hitta en sko som hjälper mot mitt problem OCH passar min fot känns lite som att leta efter en nål i en höstack. Hoppas någon har här något tips.

Någon som har erfarenhet av liknande problem (med eller utan breda framfötter), och har ni några tips på modeller att spana in?
< < < 1 2 > > >
#21
14 september 2022 kl 16:56
Gilla
Saucony riktigt kvalitetsskor..
https://paydaysverige.com/everydayplus-lan/
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.