Löpning Rundor & Kartor 21 inlägg 3629 visningar

Skåneleden

1999 • Linköping
#1
28 februari 2021 - 12:19
Gilla
Jäkla sugen på att dra ut på ett riktigt löpäventyr och då jag bor i Lund tänkte jag att springa vackra skåneleden är en bra början på karriären som äventyrslöpare.

Har dock ingen aning om vilken del av skåneleden jag ska springa isåfall och undrar nu om några av er sprungit den och har en åsikt om vilken slinga som är vackrast. Om någon vet hur det ligger till med vindskydd o sånt runt leden så vill jag gärna veta, tänkte att de är skönare att sova i vindskydd o slippa bära med tält o sådant.

Hur brukar ni göra med mat när ni drar er ut på flerdagarslöpning? Tönkte springa utan följebil och sådant så maten ser jag som ett rejält problem.
< < < 1 2 > > >
1999 • Linköping
#21
17 mars 2021 kl 11:44
1 Gilla
Spännande! Spenderar inte så mycket tid på Österlen så är inte så bekant med vägarna där, men vet att folk kör som idioter där, speciellt på sommaren när alla ska ta sina husbilar och husvagnar ner.

Vädret har jag inte så bra koll på faktiskt. Flyttade ner till Lund augusti förra året så har aldrig bott här över en sommar. Har hört att det kan bli väldigt varmt då det är mer sydligt, men inget speciellt jag har upplevt iallafall.

Något att ha i åtanke är blåsten. Då Österlen ligger vid kusten kan det blåsa något oerhört, men det kan ju nästan göra äventyret lite häftigare! Sen äre klart att de mesta försvinner om man springer i skog, men vet inte hur mycket av skåneleden i Österlen som faktiskt är i skogen.
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.