Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 759 visningar

Nybörjare i skogdjungeln!

1990 • Göteborg
#1
13 oktober 2014 - 16:45 (Redigerad 13 oktober 2014 - 16:48)
Gilla
Hallå!
Jag skulle behöva lite guidning i skodjungeln. Har bara sprungit kontinuerligt några år och har därför inte så mycket erfarenhet av löparskor i modern tid. Jag köpte Nike Free 5.0 för några år sedan, ett par som jag var nöjd med då. I somras var det dags för nya och då blev det ett par Nike Air Pegasus 31. Är supernöjd med känslan i skorna, men tyvärr har jag redan avverkat ett par som sprack i en söm, och nu har mitt andra par som jag fick efter reklamation spruckit på exakt samma ställe.

Inte så sugen på att reklamera igen och köpa ett tredje par, därför frågar jag er: Hur ska jag tänka? Förslag på skor som jag skulle kunna tycka om? Jag gillade Nike Free eftersom de var lätta, men Pegasus gillade jag ännu mer eftersom de gav mer respons. Free kändes i jämförelse lite svampig. Har aldrig haft några problem med knä- eller ryggskador.. Inbillar mig att jag har ett neutralt löpsteg, men vet egentligen inte!

Jag vet att det finns massa trådar som dessa, har försökt läsa men jag blir inte klokare för det tyvärr. Som sagt, en djungel!
1962 • Gnesta
#2
13 oktober 2014 kl 19:28
Gilla
Kan kan läsa tester och recensioner, bläddra i broschyrer och söka på nätet, det är jättekul....men det som hjälper dig att hitta rätt sko är att prova: http://www.loplabbet.se/butik/goteborg-ostra-hamngatan
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.