Löpning Tävlingar & Motionslopp 24 inlägg 6286 visningar

Midnattsloppet, Göteborg 2013

1997 • Alingsås
#1
25 augusti 2013 - 07:26
Gilla
Igår kväll sprang jag Midnattsloppet i Göteborg. Det kändes hur bra som helst hela loppet och när jag kom i mål såg jag på min Garmin att jag slagit personbästa. Min tid blev 39.31. Min startgrupp var 2A.

Nu när jag kollar på resultatlistan står det att jag startat i startgrupp 1A (vilket jag är 100% procent säker på att jag inte gjorde, har även bevis) och att min sammanställda sluttid blev 44.31. Det står även att jag sprang min första kilometer på 8.45 minuter... Bara det tycker jag avslöjar att tidtagningen gått fel. På resultatsidan står det nu att jag kom på 54:e plats när jag egentligen skulle ha kommit på 3:e. Det är en stor skillnad, hade min tid blivit rätt hade jag fått gå upp på prispallen samt att det hade varit mig de skrivit om som 3:a i dagens tidningar.

Kontakten till Midnattsloppet är tydligen stängd idag och öppnar först imorgon. Men jag vill att de redan idag, snabbt som möjligt får reda på att min tid är fel med 5 minuter. Är det någon som vet hur man kan ta kontakt med dem på annat sätt? Snälla skriv då.. /GRYMT besviken tjej.
< < < 1 2 > > >
1997 • Alingsås
#21
27 augusti 2013 kl 20:52 Redigerad 27 augusti 2013 kl 20:53
Gilla
Har nu varit i kontakt med Midnattsloppet, först igår men även idag då tiden inte ändrades igår som de utlovat.

Svaret vi fick var lite konstigt..
De skrev att några tider varit skumma i damklassen, däribland min, och därför hade de ändrat min starttid eftersom det var så ovanligt att någon i min "rätta" startgrupp sprang i mål på den tiden som jag gjorde. Alltså hade de tagit sig friheten att ändra min startgrupp bara för att de ansåg den vara "skum". Dock lovade de mig att de genast skulle ändra min tid så att jag istället kom in på topplistan. Men detta med att ändra startgrupp låter konstigt tycker jag. Man borde ta reda på fakta innan man bara byter startgrupp på en löpare. Detta mejlet fick vi som sagt igår och min tid har ännu inte ändrats.

Eftersom tiden inte ändrats imorse när vi kollade hörde vi av oss igen, och de har nu ännu en gång lovat att min tid ska fixas. Men igen har den inte ändrats så nu känns det som att jag får skita i detta. De verkar inte vara intresserade av rätta till felet..

Men ändå - tack till er som engagerat er och lärt mig ett och annat om regler :-)




Lars Bern
1973 • Göteborg (Hisings Backa)
#22
27 augusti 2013 kl 22:29 Redigerad 27 augusti 2013 kl 22:33
Gilla
Deras beteende börjar likna en upplevelse jag hade för ett par år sen. Köpte plats av en kille här på forat (aja-baja...) Blev sen sjuk så jag hämtade ut t-shirten men skippade chipet. Döm av min förvåning när sen originakillens namn dyker upp i resultatlistan och varken jag eller han har sprungit. Mailade arrangören och de kunde inte förklara hur det kunde skett. Antingen har de skyfflat ut "restplatser" till nära och kära, vilket jag hoppas eller så säljer de själva platser i sista sekund trots att det var slutsålt. Hoppas verkligen att det inte är det senare för det urholkar deras förtroende totalt.
1997 • Alingsås
#23
29 augusti 2013 kl 15:41
4 Gilla
Nu har min tid äntligen ändrats och blivit rätt. Om man kollar på Midnattsloppet hemsida ligger jag nu på tredje plats! Dock är min startgrupp fortfarande inte ändrad men det gör mig inte något så länge tiden är rätt.. :)
1963 • Göteborg
#24
29 augusti 2013 kl 18:41
Gilla
En av dom skumma tiderna i damklassen som Midnattsloppet syftade på.
http://www.jogg.se/Traning/Pass.aspx?id=7390608
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.