Löpning Rundor & Kartor 4 inlägg 5526 visningar

Ruddalen - bra karta?

1982 • Mölndal
#1
8 augusti 2011 - 13:21
Gilla
Ska börja springa intervall, eller rättare sagt fartlek och tycker att Ruddalen verkar väldigt bra. Många jobbiga backar och bra underlag för knäna.

Men jag vill gärna veta hur lång min runda är. Har försökt hitta en bra karta så jag kan se hur långa olika rundor är så man kan alternera. Nån som vet nån bra karta. Det bästa jag hittat är på Göteborgs hemsida, men den är lite svår att mäta på.
Tacksam för lite hjälp och kanske lite tips om någon sprungit mycket i Ruddalen.
1976 • Göteborg
#2
8 augusti 2011 kl 13:37 Redigerad 8 augusti 2011 kl 13:42
Gilla
Jag brukar alternera mina lopp uppe på ruddalen.

Du kan kolla mina löpningar så kanske du får ett hum om hur långt det är.

Dels så tycker jag om varvet runt anläggningarna vilket är ca. 1,3 km. Brukar starta vid den blåa informationstavlan. Lite asfalt en bit men funkar helt ok.

Sen har du terrängvarven vilket jag brukar löpa upp bakom fotbollsplanen saftig backe i början, men skön sträcka. ca 1,8 km. Sen finns det ju alternativa vägar där uppe i skogen. Jag startar då som tidigare sagt vid den blåa info. tavlan och drar runt varvet.
Kolla på kartorna så får du ett hum om det.

Alla löpningar på kartorna springs motsols.

Om jag inte minns helt fel så står det längd på sträckorna vid den blåa info tavlan(den ligger typ vid parkeringen och gymmet.)
Lycka till uppe i rudis!
1973 • Göteborg
#3
8 augusti 2011 kl 14:25
Gilla
Om du inte har någon löparapp med GPS i telefonen eller pulsklocka med GPS så kan du istället ta och plotta din väg på en karta. Gå in på tex iform.se och där kan du mäta din runda på en karta.
Ruddalen är nog bra, har aldrig sprungit där bara promenerat med hunden. Vill du ha backar så kan du ju testa Påvelundsslingan. Den är inte särskilt lång men har ett par rejäla backar!
1963 • Göteborg
#4
8 augusti 2011 kl 15:24
Gilla
Använd sökfunktionen för rundor. http://www.jogg.se/Rundor/Sokresultat.aspx
Sök på Ruddalen
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.