Foruminlägg av Mathias Westlund

#1
11 juli 2009 kl 23:21
Gilla
Har tänkt att beställa mig ett par asics 2140 ifrån Startfitness, men dessvärre så funkar inte deras Storlekstabeller. Jag vet att jag ska ha strl:41,5. Kan detta stämma att det motsvarar UK:7 när det gäller asics-skor? Tack på förhand!
#2
12 juli 2009 kl 00:46
Gilla
Jag ska ju INTE ha 41 utan 41,5. Förstår inte riktigt nu.
#3
12 juli 2009 kl 12:01
Gilla
Tack ska ni ha. Tror jag beställer ifrån USA istället. Fann dom på Ebay, och där brukar man slippa tull.
#4
13 juli 2009 kl 23:46
Gilla
Får jag fråga varför du vill veta?
#5
14 juli 2009 kl 07:58
Gilla
Är inte mängden förbrända kalorier mer intressant? Som sagt, eftersom jag inte riktigt förstår varför du vill veta just antal brända gram fett så ska jag inte ifråga sätta dig. Men här får du en bra länk när det gäller kaloriförbrukning, och det är ju trots allt det som bestämmer viktuppgång/nerång i slutändan.
http://www.angelfire.com/on/getfit/kaloriforbrukning.html
#6
17 augusti 2012 kl 13:22
Gilla
Alla mina sista träningsskor (både inomhus/innebandy samt löparskor) har gått söner på samma sätt. Det är precis som att lilltån vill ut genom skon. De skor jag har haft är olika typer av Adidas. Mina nuvarande löparskor som är Asics GT-2140 är också på god väg att gå sönder på exakt samma sätt. Då handlar det inte om att jag har slitit ut dem pga att de är flitigt använda, jag är ingen storlöpare. Problemet är ju att skon blir väldigt sladdrig när hålet väl har uppstått eftersom tån tittar ut tillslut.
Tror ni att mitt problem kan lösas genom att jag ska pröva att köpa skor med bred läst? Blir breda skor breda på "rätt" ställe? Eller ska jag pröva att köpa "vanliga" skor och gå upp någon storlek? Har jag bara haft otur med att både Adidas och Asics är ganska smala skor? Tips på modeller som kan vara bra eller som jag ska undvika mottages gärna. Grejen är när jag prövar ut träningsskorna, så tycker jag att de sitter bra.
Ska även tillägga att om jag får ont av några vardagsskor så är det nästan alltid där som jag sliter ut träningsskorna. Så det verkar som att mina fötter är bredare över tårna jämfört med hur långa de är. Tex så kanske 41:or funkar längdmässigt men blir för smala på bredden över tårna.

Tack på förhand