Foruminlägg av Mika

#1
31 maj 2016 kl 17:27
Gilla
Hej!

Är en soffpotatis som börjat röra på mig. För några veckor sedan började jag gå ut och gå men kände ganska snart att jag ville börja springa. Jag hade nog inte särskilt bra skor när jag började, sprang mest på asfalt och är dessutom överviktig med 80kg på 162cm.
Jag har köpt bättre skor nu, försökt hålla till på annat underlag men det hugger nertill i höger knä så nu senaste dagarna har jag bara kunnat gå men även det börjar kännas nu på precis samma ställe. Har provat olika steg men allt hugger, står ut med det när jag går, men omöjligt nästan att ta ett löpsteg.

Jag började ju lite spontant och oförsiktigt bara för att suget kom. Har gått allt från 4km-12km varje dag. Ska jag fortsätta att nöta och gå eller borde jag vila bort det? Vill helst komma igång med att börja springa så snart som möjligt.
#2
1 juni 2016 kl 22:56
Gilla
Tack för svar. Det hugger mer till vänster på nedre delen/under knäet och idag har smärtan spridit sig. Tänkte att det kanske bara är för att jag är så otränad men ska kontakta sjukgymnast för det låter ju självklart vettigare än att försöka gissa sig till vad som är fel :)
#3
3 juni 2016 kl 23:13
Gilla
Bild uppladdad av Mika
Ett par tunna Nike free som jag haft ett tag. Och nu ett par Asics.