Foruminlägg av Lena Lindgren

#1
2 oktober 2008 kl 11:32
Gilla

Vilken väg mellan örebro och Falun? går pinnen över Fagersta är jag gjärna med och för den vidare uppåt har även lagt märke till att det bor en hel del duktiga löpare i Norberg borde gå att få ihop ett gäng där eller hur Norbergare.

Kul idé Lena
#2
9 november 2010 kl 19:17
Gilla
finns det ngn därute som har eller har haft hälsporre, jag vill så gärna kunna träna men har inte gjort det pg av att jag har så ont i hälen. Nu har visst nya rön kommit angående hälsporre, förut skulle man villa sig frisk och ha bra skor idag säger det att det är viktigt att man stretchar foten och att tillståndet oftast går över efter ca 1,5år oberoende om man vilar foten eller inte. Har varit ute ca 5 ggr och provat på ibland går det jätte bra men just nu har jag skitont efter sista löpturen och jag kan inte springa. Vad jag undrar över är om det finns någon som har testat att springa ändå och hur det i sådana fall har påverkat hälen, för smärtan verkar kunna komma och gå lite hur som helst. Jag är bara rädd att jag kanske förstör mig ordentligt om jag trotsar smärtan. Inlägg i skon funkar inte.
Hälsn en löpsugen
#3
11 november 2010 kl 12:13
Gilla
Tack för alla tips, jag blir jätte glad. Har "vilat" nu i två dgr testat mountainbike för första gången (skitkul) första dgn men sen kom snön.... så jag simmade istället igår, fixade skidorna idag och gav mig ut för att söka spår men hittade inga så nu har jag sprungit i alla fall...och har ont igen. Jag ska prova med olivoljan både enkelt och skönt och sedan ska absolut prova att tejpa foten jag har testat det förut i ren desperation och det har känts jätte bra men jag har inte vetat hur jag ska tejpa så det har blivit lite hur som helst men nu ska jag kolla upp det. Har själv aldrig riktigt vilat min fot för jag har inte kunnat det i mitt jobb jag har gått i princip hela dagarna. Om inte massage och tejpning hjälper kanske jag testar en sån där strumpa också. Åter igen TACK för alla tips!
#4
18 mars 2012 kl 16:33
Gilla
känner mig för det mesta rätt tung i kroppen de dagar mensen är som mest, funderar även om det kan bero på att i alla fall jag oftast samlar på mig rätt vätska i kroppen dagarna innan mens, benen och magen svullnar rätt rejält sedan i slutet av perioden får jag springa och kissa hela tiden. Men jag tror inte att det är ett dugg farligt eller olämligt att ge sig ut man får väl helt enkelt acceptera att det går lite tyngre under ett par dagar
#5
20 oktober 2012 kl 12:40
Gilla
För att jag på senare år börjat älska längdskidåkning å vill i år vara i bättre form än jag var på premiärturen förra året då jag "dog" efter 2,5 km. Längar efter snööööö men visst det är fantastisk skönt att snöra på sig skorna lämna tidtagning hemma och springa långt och länge i ett tempo där det bara känns skönt och man springer längre för var gång och kommer på sig själv att man glömmer att man springer och tänker på helt andra saker och njuter oavsett väderlek, det får gärna regna och vara riktigt höstruskigt man mår bara bra!