Foruminlägg av Kajsa Åberg

#1
29 oktober 2012 kl 16:20
Gilla
Hej!

Jag tänkte prova kinesiotejp för mitt ryggslut, har lite ont när jag löper och cyklar. Många skriver ju väldigt gott om tejpen, och jag tänkte därför ge det en chans! Har någon provat denna webbshop: http://www.kinesiotapeshop.se/kinesiotejp.html? En väninna rekommenderade den, men jag skulle vilja få input från er andra också innan jag bestämmer mig =)
#2
29 oktober 2012 kl 16:23
Gilla
Hej!

Jag tänkte prova kinesiotejp för min rygg (nedre ryggen), har lite ont när jag löper och cyklar. Många skriver ju väldigt bra saker om tejpen, och jag tänkte alltså ge det en chans! Har någon provat denna webbshop: http://www.kinesiotapeshop.se/kinesiotejp.html? En tjejkompis rekommenderade den, men jag skulle vilja få kommentarer från er andra också innan jag bestämmer mig =)
#3
10 november 2012 kl 12:50
Gilla
Tack för alla kommentarer! Jag har faktiskt provat tejpen nu, och känner mig faktiskt mycket bättre i ryggen när jag rör på mig, så något gott gör den iallafall! Men jag tänkte som Henrik påpekade ovanför också gå till en fysioterapeut eller naprapat eller liknande, det är nog bra att kombinera =)