Erik Petersson är nu i Kenya och formtoppar inför Rom. Mats håller koll på upplägget. Foto: DECA Text&Bild

Tävlingen avgjord!

PrylarDen som lyckades med den omöjliga kombinationen marathonträning, röddammiga vägar med massageoljiga ben och limerickförfattande är Erik Petersson.

Erik ligger nu i hårdträning i Kenya för att vara i bra form till Rom maraton den 20.e mars. Med på plats finns hans tränare, löparlegenden Mats Erixon.

Erik tävlar för Mölndals AIK har bland annat vunnit SM i halvmarathon 2 år i rad. Mats, som fortfarande gör grymma tider, hjälper nu Erik att hitta flytet för de riktigt vassa tiderna på maran för att kunna kvala till VM.

Svaren i tävlingen har fyllt inkorgen. Några andra löpare har varit på förslag men de flesta hade koll på Erik. En av dem var hårdtränande Therese Karlsson och lotten föll på henne. Vi tackar Therese och önskar henna all lycka till med marathonsatsningen. Hoppas att löparjackan kommer kunna bidra till en lyckad vår.

Sen skulle vi vilja införa ännu en segrare på stilpoäng. Det går till Lorenzo Nesi, tränare FK Studenterna, för att han den goda smaken att svara med följande limerick:

En snabb man från väst
blev fast vid sin läst
fick inte en endaste lugn stund
efter att ha mött fröken Haglund
löpning blev en fest


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.