Svettigfamiljen, så funkar det!

Om sajtenCykel, Tri, Skid, Svettig och Jogg. SVETTIG-appen och svett.no. Svettigfamiljen. Vad är det, egentligen? Här går vi igenom vad Svettigfamiljen är och hur allt fungerar hos oss!

Svettigfamiljen, fem olika sajter
Svettigfamiljen är en grupp träningssajter. För att förklara snabbt och lätt: Sajterna är som en go gäng, de har olika identiteter men de håller ihop och delar massa goa grejer tillsammans. Familjen består av fem olika sajter. Jogg, Skid, Tri, Cykel och Svettig. Varje sajt har ett eget forum, egna artiklar, en egen tävlingskalender och egna bloggare. Pssst. Sajterna har en norsk kompis också. Den heter Svett.no

En inloggning
Som medlem i svettigfamiljen kan du skriva på alla sajternas forum, läsa alla artiklar och följa alla bloggar från ett och samma konto. Du behöver alltså inte ha olika konton för olika sajter, och du kan ladda upp pass till din träningsdagbok från vilken sajt som helst. Inga konstigheter. Även din profil och träningsdagbok är gemensam för alla sajter och du väljer själv vad du vill dela i sekretessinställningarna.

Skräddarsydd träningsdagbok
Du har en och samma profil och träningsdagbok vilken sajt du än väljer att hänga på. Men din dagbok kommer se lite olika ut beroende på var du är. Din träningsdagbok skräddarsys efter din syn som löpare, cyklist eller gymbiten. På Svettig ser du din träning i timmar. På Jogg i kilometer.

Umgås över gränserna
Din profil, din träningsdagbok dina forumtrådar och kompisar hänger med dig vilken sida du än är på. Du kan alltså vara på Jogg och läsa trådar om löpning men följa din kompis träning, trots att hen är helt insnöad på cykling och är inne på Cykla hela tiden. Smart va? Och så kan du få lite av varje också, om du vill det. Du kan vara på tri under sommaren och flytta över till skid på vintern, till exempel.

Välj ditt intresseområde
När du skapar ditt konto väljer du intresseområde, där bestämmer du vilka artiklar och blogginlägg du vill se på din förstasida. Vill du läsa alla texter, bara de som publiceras på cykla eller de på jogg också kanske?

SVETTIG-appen
I svettigfamiljen ingår även en sjätte part. SVETTIG-appen! I appen kan du ladda upp träning till dagboken, som alltså är gemensam för alla fem sajterna. Den finns både för Iphone och Android.

4 kommentarer till artikeln

1985 • Viken
#1
21 oktober 2013 - 10:12
hur går det med Android appen?
Oskar Lundgren
1975 • Alingsås
#2
21 oktober 2013 - 11:18
Det tuffar på. Just nu har det varit lite uppehåll i utvecklingen till förmån för nya gruppfunktioner/bilduppladdning, men den här veckan tar arbetet full fart igen.
Maria Olsson
1973 • Immeln
#3
21 oktober 2013 - 12:37
Jag skulle vilja efterlysa en smidig utskrift av löpdagboken. Som det ser ut nu blir det inget vidare om man vill skriva ut dagboken på skrivare. Har försökt både via dator o iPad.
1966 • Karlstad
#4
21 oktober 2013 - 17:31
Just mobilversionen har jag försökt få hjälp med på forumet men inte lyckats.
Jag kan inte logga ut. En banner eller liknande för SVETTIG ligger i vägen så jag kommer inte åt utloggningen.
Baggis kanske men jag vill kunna styra den biten oavsett site.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.