Svealand

Kollat Swimrun (62%, TRIMP=90,1)

Lördag 17 augusti 2024 14:06

Mountainbike - Cruising
Egen träningstyp, kopieras som Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Cyklade ned till Kokpunkten där målet var för Västerås Swimrun och X/Run. Följde sedan Swimrun-banan tillbaka till badplatsen vid S. Björnön, längs de stråk som var tillåtna att cykla på. Stannade till och kollade på några platser, främst vid uppgångarna från simsträckorna. Bl.a. vid Framnäsbadet, vid Björnöbron, nedanför Björnögården, uppe på Björnöbacken, vid Björnöhalsen, vid parkeringen mot Rågsäcken, samt ned till den gamla trasiga ångbåtsbryggan på S. Björnön.

Cyklade sen tillbaka hem snabbaste vägen via Fågelvik och Talltorp. Stannade vid fotbollsplanerna vid Talltorp och fyllde fickorna på cykeltröjan med äpplen som jag plockade från träden där.

Rulltid: 1:29:38
Rullsnitt: 19,30 km/h
Max hast: 43,6 km/h

Skönt väder. 20-21 grader. Klart till halvklart. Vind 5-7 m/s.

Körde hela vägen uppför Björnöbacken. Första gången jag testade. Behövde inte sätta ned fötterna, men det var rejält kämpigt och jag fick köra på lägsta växeln hela vägen upp samt försöka ha tyngdpunkten så långt fram/ned som möjligt så inte framhjulet skulle lätta.

Hade tänkt att bara vara ute så att jag fick ihop till ca. 1,8 bp, men det blev lite mer av bara farten. Det var kul att vara ute, så tiden bara rann iväg. Hade egentligen tänkt ägna en del tid åt löpning idag också, men benen känns ändå lite stumma idag, så det kanske bara är bra att de får vila lite mer från gårdagens löpning.

Bild: Utsikt mot Västerås från toppen av Björnöbacken.

Extern länk: Ytterligare bilder som jag tog under utflykten.
Bild uppladdad av Kalle Kula
28,83 km
Distans
1:54:58
Tid
15,05 km/h
Snitt
102
Snittpuls
145
Maxpuls
Nakamura Comp XT (27-vxl MTB)
Total distans: 
122:30:35
2678 km

Gilla passet