Löpning Löparkompisar & kontakt 6 inlägg 4092 visningar

Springa i grupp i Malmö?

martin törnebohm
1961 • malmö
#1
5 juni 2009 - 23:42
Gilla
Efter en veckas härlig och inspirerande gruppträning i Portugal tidigare i år skulle jag vilja hitta löpkompisar för gemensamma löppass då och då. Tänk om vi kunde börja så smått för att så småningom ha en eller flera fasta tider i veckan och platser vi träffas och springer tillsammans när vi har lust!!
Finns det några intresserade....?
martin
Snabb
1979 • Malmö
#2
6 juni 2009 kl 03:59
Gilla
Jo det låter intressant.
1962 • Malmö
#3
6 juni 2009 kl 14:18
Gilla
Låter kul, tycker jag. Det blir ju en hel del ensamluffsande så någon grupplöpning skulle vara skoj som lite omväxling. Bor centralt i Malmö och springer ofta mot Limhamn, Ribban och Pildamsparken.
Annika
1966 • Malmö
#4
6 juni 2009 kl 18:26
Gilla
Är intresserad, men jag springer väldigt sakta och inte så långa sträckor.
csaba
1973 • Malmö
#5
6 juni 2009 kl 18:45
Gilla
http://www.heleneholmslanglopare.se/pages/traening/traeningstider/mandagstraening.php

Vi har faktist väldigt trevligt på måndagarna 18:00 vid heleneholms if (ingången), Dom flesta av oss "äldre" motionärer och vi har faktist väldigt roligt och är mycket socialt. (behöver inte vara medlem och elitlöpare).
martin törnebohm
1961 • malmö
#6
8 juni 2009 kl 19:01
Gilla
Kul att några redan har svarat, det bådar ju gott!! Jag upptäckte precis att det finns en eller flera andra samtal pågående här på samma tema! Heleneholm på måndagar känner jag till sedan tidigare och har tänkt prova någon gång.

Jag vill gärna springa ett långpass i veckan och tycker att helgen lämpar sig väldigt bra för det, inte minst vinterhalvåret då det är skönt att springa på dagtid. Och att göra det i grupp underlättar mycket. Ett lånpass för mig kan vara allt från 12 upp till 30 km beroende på formen.

Det optimala hade varit att spika en fast tid och plats, och sen köra igång och hoppas att gruppen växer efter hand. När jag var o tränade en vecka i Portugal så var det massa stockholmare med som skulle springa stockholm marathon. Dom berättade att dom körde grupplöpning varje söndag förmiddag och att dom var ett par 100 som deltog!! En fördel med att bli lite fler är att man inte "måste" vara med till varje pris, en annan är förstås att vi kan dela upp oss i flera grupper, vilket lär behövas med tanke på våra olika tempo. Kanske är det svårt att få fart på en grupp under sommaren pga semestrar, men vi kan ju börja så smått med förhoppning att komma igång på riktigt efter sommaren.

Så vad sägs om nu på söndag (14:e), vid 10-snåret?
Samling vid bryggan till Kallbadhuset (gott om parkeringsmöjligheter) .
Är vädret fint kan vi springa ut mot bron, annars in mot parkerna.



Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.