Löpning Löparkompisar & kontakt 5 inlägg 2346 visningar

Hallå Småland!

Calle Stigfinnare
1967 • Dalby
#1
13 mars 2009 - 14:12
Gilla
Hej!

Finns det några Smålänningar som vill föra stafettpinnen norrut?
Visa Aikio har tagit flera sträckor men det måste väl finnas fler jogg:are där stafetten nu verkar ha bromsat in?

Jag vill påminna om att det inte behöver vara en så stor grej. Det går utmärkt att springa en sträcka ensam mitt i veckan om någon vill. Det behöver inte heller vara särskilt långt. Visst, 3 mil är väl kanon om någon vill springa bärandes den virtuella pinnen, men även en mil är en bit på vår väg mot Treriksröset.

Jag är övertygad om att pinnen kommer att flyga fram när den kommer lite längre norrut och vitsipporna tittar fram, men nu känns det som om den behöver en knuff i rätt riktning.
Martin Agronius
1977 • Kiruna
#2
13 mars 2009 kl 14:31
Gilla
nudge nudge =)
Bo Johansson
1960 • Frösön
#3
13 mars 2009 kl 17:49
Gilla
Hej alla Smålänningar!!

Som sedan länge utflyttad smålänning har jag börjat fundera på vart alla därehemma tagit vägen. Jag kommer hem till Småland i påsk och kan bära "pinen" vidare några mil, men innan dess vore det bra om några kan få den uppåt Jönköpingstrakten
1972 • Alingsås
Administratör
#4
18 mars 2009 kl 15:32
Gilla
Jag lyfter tråden och passar samtidigt på att mana på alla Västgötar att greppa den virtuella pinnen vid Rådhuset i Lidköping.

Det är som sagt ingen stor grej att boka en etapp man kan köra ensam, i par eller i en större grupp om man känner för det. Först till kvarn gäller för att boka upp sträckor och varje steg i rätt riktning är viktigt.

Jag tycker det är ett utmärkt tillfälle att ge sig ut på nya löpvägar, ställen man aldrig varit på tidigare eller där man bara åker bil i vanliga fall. Det lägger till en helt ny dimension till löpningen.

Sa greppa tillfället och ge er ut och turrista i er närmiljö och möt våren!
1972 • Alingsås
Administratör
#5
29 april 2009 kl 12:20
Gilla
Ett uppdaterat Hallå till både Småland och Västergötland.

Framför oss har vi en skön långhelg med underbart väder, var inte rädda för att boka in etapp eller två av stafetten. Det får vara hur långt eller kort ni vill och ni kan köra etapperna ensamma eller i grupp.

Det hade varit kul med lite fart på pinnen nu när vädret är så härligt. Den mesta transporten skedde ju annars i November - Januari när vädret egentligen inte var så inbjudande.

Så ta chansen! Vi som sprungit etapper tidigare kan vittna om att det är oerhört kul att hitta nya vägar och vänner via Sverigestafetten.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.