Löpning Tävlingar & Motionslopp / Boston Marathon 2015 8 inlägg 4234 visningar

Boönde till årets Boston Marathon.

1970 • Hässelby
#1
4 mars 2015 - 14:37
Gilla 
Hej !
Efter massa börda lykas man kvalla sig till årets Boston Marathon. Och det börjar blir dags att boka hotel och flygg inför tävligen. Jag har aldrig varit i Boston och tänkte lyssna med er som har någt tips om var man kan hitta dels bra & billigt boönde och dels var i boston som är rekomenderat att hitta hotel/Lägenhet. Det verkar vara rätt dyrt med hotel almmänt i Boston. Det är också roligt att veta var alla löpare kvarter är under denna period. Jag är nyfyken och alla tips uppskattas.

1985 • Göteborg
#2
4 mars 2015 - 14:47
Gilla 
Boka boende snarast! Hotellen höjer priserna rejält under den helgen och mycket är fullbokat.
1970 • Hässelby
#3
4 mars 2015 - 16:03
Gilla 
Jag kollade hotellet där Springtime bookade "Wyndham Boston Beacon Hill 5 " den är dyrt kostar ca 18 Ksek för 4 dagar. humm... det verkar vara väldigt dyrt.
z
1978 • Stockholm
#4
4 mars 2015 - 16:11
Gilla 
4 dagar i Boston är rätt mycket skulle jag säga. Kolla in http://www.fit4adventure.com/event/boston-marathon-trip/ och så tar du även deras race day shuttle som går från det hotellet. Det ligger dessutom väldigt bra till.

Det är enkelt att ta tåget från Manhattan upp till Boston. Inte för att det direkt är billigare där, men lite roligare. Senast jag sprang tog jag tåget upp dagen innan på förmiddagen och tillbaka direkt efter loppet. Fungerade utmärkt.

Daniel
1974 • Göteborg
#5
7 mars 2015 - 20:57
Gilla 
Kommer flyga till Boston två dagar före loppet. Bokade först ett 4-stjärnigt hotell (i höstas) men avbokade och kommer istället bo hos en couchsurfing-kontakt i Boston som jag känner sedan tidigare. Couchsurfing och Airbnb är billiga alternativ men jag kan tänka mig att det kan vara svårt under maraton-helgen.

Tåg till New York (amtrak) från Boston är billigt, från 52 USD.
Johan Pihl
1975 • Olofstorp
#6
7 mars 2015 - 22:26
Gilla 
Om du tänker bo i själva Boston så kommer det kosta en del. Hotell i Boston är sällan billigt, och riktigt dyrt under stora events som maran eller mässor. Jag har varit där väldigt mycket, och har en del favoriter. Inga superfancy hotell, men inte heller några sunkställen. Mitt favvo-hotell i Boston är Omni Parker House som ligger ovanför parken inom gångavstånd från målet. Gammalt med amerikanska mått mätt, och väldigt trevligt. Detta följs tätt av Park Plaza, som faktiskt ligger inom krypavstånd från målet. Inte lika trevligt, men nära till allt. Vill man bo riktigt nära rekommenderas Charlesmark Hotel som ligger precis vid målet. Åt andra hållet finns the Midtown hotel, som också är inom gångavstånd från målet, och eventuellt kan vara något billigare än dom tidigare nämnda. Det ligger mitt i kulturkvarteren och har också nära till Fenway Park, Back bay fens som är trevlig att springa i, samt en löparbana om man vill känna lite på tartanen. Man kan även fundera på att bo i Cambridge, om det är billigare, vilket jag tyvärr inte är säker på att det är under maran. Det är dock rätt nära, med flera ställen inom gångavstånd från målet.
1970 • Hässelby
#7
8 mars 2015 - 21:49
Gilla 
hej alla löpar vänner !
Tack för alla tips. som ni nämnde sist det gäller verkligen att vara i good tid för att hitta en bra ställe. jag har testat samtliga antingen är det fullt eller väldigt dyrt. Jag har lagt förfrågan på ett par lägenheter via airbnb och avvaktar på deras svar. med andra ord jakten fortsätter. Det var betydligt enklare i NY. Det ska blir så roligt att genomföra den efterlängtade lopp. fortfarande tar jag alla tips
/ Beniam
1970 • Hässelby
#8
13 mars 2015 - 08:38
Gilla 
Nu har jag fixat boöndet inför Boston Marathon. Jag gick via Airbnb och fixade ett rum för vrak delen av vad jag skulle ha betalt via hotel. den ligger bra till också inte så långt ifrån slutmålet. bra rekomendation från Daniel och alla andra. Stort tack. det som återstår är väll bara tränna so mycket som möjligt.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.