Löpning Tävlingar & Motionslopp / Åda Wild Boar Race 5 inlägg 3927 visningar

Åda Wild Boar Race 11 km

Linda Olsson
1972 • Hällestad
#1
22 oktober 2014 - 17:30
Gilla
Hej!
Är det någon här på forumet som har sprungit Åda Wild Boar Race 11 km och som vill berätta lite om hur det är?
Jag har anmält mig och min bror som en födelsedagspresent till oss båda, eftersom han bara är hemma i Sverige 1-2 ggr/år och det är kul att då springa tillsammans. Utbudet var inte så jättestort den 15:e nov och jag fastnade för Åda eftersom det lät som ett mkt trevligt terränglopp och brorsan inte får så mkt av den varan där han bor resten av året.
Men...hur svårt är detta lopp? Känner mig lite orolig då jag inte hittar några resultat från förra året och är rädd att vi (jag) hamnar riktigt mkt sist och sinkar hela arrangemanget... Jag springer en terrängmil på en timme ungefär, men det är ju inte särskilt snabbt i tävlingssammanhang :)
1977 • Järna
#2
22 oktober 2014 kl 17:41
Gilla
Funderar också på att springa det loppet men har inte bestämt mig för 11 eller 22 km riktigt. Förra året var första gången och då kunde jag inte delta. Har träffat han som arrangerar loppet några ggr och får du inga bra svar här kan jag rekommendera att du tar kontakt med honom personligen. T.ex genom att leta upp Art of Running på fb
Niklas Holmström
1963 • Eskilstuna
#3
22 oktober 2014 kl 17:51
Gilla
Hej Linda,
Jag sprang Åda Wild Boar förra hösten och det var ett härligt event med härliga människor och grymt intressant och berörande föreläsning på morgonen. Anledningen till att du inte hittar några resultat är att det inte är (åtminstone var inte) en tävling i egentlig mening, utan bara en massa glada deltagare! Jag skrev en liten story om eventet som du hittar på följande länk:
http://livsnjutarbloggen.se/?p=3419

Jag hade mer än gärna varit med i år igen om det vire för att det krockar med ett annat lika roligt (fast längre) event ;-)

/Niklas
Linda Olsson
1972 • Hällestad
#4
22 oktober 2014 kl 20:30
Gilla
Tack! Det var jättekul att läsa din blogg Nicklas och jag fick en helt annan bild av loppet, en mkt trevlig bild...jag får kanske med mig fler till Trosa nu och jag behöver nog inte oroa mig för att komma sist heller för det gör nog inget i så fall ;) verkar vara ett ovanligt sympatiskt arrangemang - ska bli superkul!
1980 • Åby
#5
23 oktober 2014 kl 20:15
1 Gilla
såklart att du ska komma Linda, kommer bli hur trevilgt som helst!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.