Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 1776 visningar

Erfarenheter Luna sandaler

Fredric Lönngren
1966 • Bromma
#1
24 januari 2014 - 21:59 (Redigerad 24 januari 2014 - 22:28)
Gilla 
Mina Luna Orignals (6mm vibram med läder-topp) har inte så många mil kvar i vår. Dom elastiska banden (med knut under sulan) är inne på sina sista centimetrar så det är dax att säkra tronföljden i tid inför sommaren.
Jag älskar mina Orignals för allt från tempo- till lång-pass på alla underlag inkl asfalt. Undantagen är trixig terräng där dom elastiska banden inte håller sulan på plats tillräckligt bra eller när det är blött då läder-toppen blir såphal.
Men framförallt älskar jag mark-kontakten och hur dom anpassat sig efter just mina fötter så dom inte märks alls när jag springer. (Bild: Nya Luna Originals vs insprugna. Elastiska band)

Så nu grunnar jag på nästa par Lunas, och vill gärna ha åsikter om dagens versioner. Vendano'n verkar var närmast Original 7mm vs 6 mm, men gör Monos 12mm så stor skillnad. Hur formar dom sig efter fötterna med MTG eller läder-topp? Ingen har säkert provat alla kombos, men har ni någon variant av Luna sandal så är jag nyfiken på vad ni tycker är bra och dåligt med dom.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.