Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 2187 visningar

Problem vid överföring av egna pass

Matilda Karlsson
1989 • Sjuhult
#1
15 maj 2012 - 20:04
Gilla
Nu behöver otekniska jag er hjälp... La ett inlägg i "Garmin Forerunner 405 - Den stora tråden", men fick inget napp där, så nu testar jag här i stället.

Jag har skapat ett intervallpass på Garmin Connect i datorn som jag tänkte föra över till Garmin 405:an. I passet har jag bl.a. skrivit vilket tempo jag ska hålla under de olika intervallerna. MEN jag får följande felmeddelande på datorn: "Garmin Connect kan för tillfället inte skicka kraftvarktighet och kraftmål till din enhet..." Den säger också att jag kan föra över aktiviteten ändå, men att de då ändrar till att jag får trycka på lap-knappen istället. Jag testade att föra över det ändå, men jag hittar inte passet i klockan, för de ska väl hamna under "Avancerat" i klockan, eller?

Vad gör jag för fel? Någon inställning jag har missat? Har provat från två olika datorer, men det blir samma resultat. Drar slutsatsen att det har med klockan att göra..? Kan jag göra någon uppdatering av den? Eller är det någon inställning i Gramin Connect? Är inte alls insatt i Gramin Connect, har precis skapat konto där endast för att kunna göra egna pass...

Tack på förhand!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.