Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 2374 visningar

problem att byta skor

1978 • Sturefors
#1
13 oktober 2011 - 19:34
Gilla
Jag har försökt byta skor i några veckor. Har tidigare Nike Moto 6 med ind. inlägg. Sprang med dem ca ½ år innan jag skaffade inläggen. Har aldrig haft problem efter det. Nu är det snart slut och jag försöker hitta nya.
Jag har provat New Balance 1080 2 rundor och fick fruktansvärt ont i hålfoten. Visade det sig att inläggen låg fel i skorna. Bytte till Nike pegasus och har nu även Moto 8 (som ska vara exakt som moto 6) hemma. Men det känns som inläggen inte ligger bra i dem heller. Jag har provat springa med pegasus och känner av det efter ett tag med dem med fast något mindre än med NB.
Har någon haft samma problem? Ska jag försöka springa utan inläggen så att skon formar sig lite först, som med de första eller vad kan vara lösningen? Jag måste hitta nya skor!
Claes Danielsson
1971 • Västerås
#2
14 oktober 2011 kl 20:27
Gilla
Att byta till nya skor kan vara lite halvknepigt. Jag skulle om jag vore du gå runt lite med de nya skorna inomhus, på jobbet eller liknande och sedan fasa in dem gradvis. Börja med att ha de nya skorna varannan gång du är ute och spring inte för långt vid dessa tillfällen.

Lycka till!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.