Löpning Löparkompisar & kontakt 5 inlägg 2427 visningar

Löparkompis i Linköping/Rydskogen

Malin Andersson
1987 • Linköping
#1
29 maj 2011 - 15:42
Gilla 
Hej,

Jag är en tjej på 24 år som nyligen flyttat till Valla i Linköping. Har börjat springa ca 4 ggr i veckan i spåren i Rydskogen, mellan 5-10 km per gång. Är ingen erfaren löpare men tycker att det är väldigt roligt och nu skulle jag gärna vilja ha någon att springa med. Kön och ålder spelar ingen roll. I veckorna blir det kvällstid då jag jobbar på dagarna men på helgerna kan det även bli morgonpass.

Så känner du att vi ligger på ungefär samma nivå, skicka gärna ett meddelande.

Hälsningar
Malin
Fredrik Petersson
1979 • Linköping
#2
29 maj 2011 - 23:22
Gilla 
Om du springer så pass mycket varje vecka så är du allt en seriös löpare. Om du vill utveckla dig och träffa andra trevliga löpare så kan jag passa på att tipsa om löparklubben IK Akele i Linköping som är inriktad mot långlöpning. De har medlemmar som är allt från elit till glada motionärer så där kan man alltid hitta någon att springa med. Torsdagsträningarna är de mest populära i Linköping och fokuserar mycket på löpteknik och intervaller.

Under vinterhalvåret är träningarna inomhus i Campushallens friidrottsanläggning och under sommaren är det Folkungavallen, Rydsspåret eller den nya löparovalen på Campus som gäller.

Läs mer på http://www.akele.nu/ny/

Rydsspåren är för övrigt riktigt bra spår. På Tisdag går Ryddsprånget där som är en lite lokal tävling (eller mer tillställning) kl 18.30. Tror det går att anmäla sig på plats men är ej helt säker. Läs mer på http://www.ettaktivtryd.se/
Emil Westin
1991 • Linköping
#3
3 juni 2011 - 18:04
Gilla 
Jag springer i Rydskogen ca 2-3 ggr i veckan. Brukar springa femman eller 2,5 km. Håller rätt lugnt tempo.
Malin Andersson
1987 • Linköping
#4
5 juni 2011 - 21:23
Gilla 
Vad kul, då kanske vi kan ta en runda tillsammans någon gång? Sprang 7,5 km i Ryd idag, riktigt skönt i värmen =)
Rasmus Rönnberg
1986 • Bromma
#5
11 oktober 2011 - 19:29
Gilla 
Kanske inaktuellt nu, men tror jag passar beskrivningen rätt så bra. Jag har precis flyttat till Valla/Linköping och springer flera gånger per vecka varav jag idag upptäckte rydskogen - toppenställe! Men du kanske har slutat kuta?
Rasmus
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.