Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 4147 visningar

Förkylning innan GBG-varvet

Ulrika Börjesson
1984 • Göteborg
#1
2 maj 2011 - 19:22
Gilla
Någon mer som gått och blivit snuvig med lite halsont så här in på Göteborgsvarvet? Hur påverkar det prestationen om man inte kan träna? Hur skall man lägga upp det med träning/vila? Känns tråkigt när det här har varit målet med träningen de senaste månaderna. Vill ju ta mig runt!
1972 • Halmstad
#2
2 maj 2011 kl 19:54
Gilla
Ta det lugnt om du har fått ett förkylningsvirus, Jag brukar aldrig träna när jag har är sjuk men har man laddat länge inför ett lopp så är det svårt att motstå att springa.
Försök ta det lugnt och stressa inte, sov så mycket som möjligt låt din kropp ta striden i lugn o ro mot viruset. Ät ordentligt och drick mycket brukar vara bra.
Kommer du ändå stå i startfållan när GV går trots du fortfarande är sjuk så är det väl bara en eller ett par värktabletter som gäller för att orka men ta det lugnt ;)
Lycka till o krya på dig
Annika P-B
1967 • Hässleholm
#3
2 maj 2011 kl 21:17
Gilla
Krya på dig Ulrika och lycka till!
Jag har också drabbats av att uppladdningen inför varvet kommit av sig = ( Först en vrickad fot (tack o lov ganska lindrigt, men ändå..) och nu en förkylning! Attans! Varit vrålförkyld hela Valborgshelgen. Bra råd från Anders, förutom att du naturligtvis inte ska stå i startfållan om du fortfarande är sjuk..... vågar dock inte lova att jag själv lyder mitt eget råd ; }
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.