Löpning Kost & Näring 6 inlägg 5441 visningar

Äta choklad är lika bra som träning

Magnus
Stockholm
#1
15 september 2011 - 19:15 (Redigerad 15 september 2011 - 19:18)
Gilla
1943 • Täby
#2
15 september 2011 kl 20:52
Gilla
Den aktiva ingrediensen finns också i vin.
Jag äter mycket mörk choklad, dricker dagligen lite rött vin, men hellre kaffe än te. Det är nog därför jag orkar träna så hårt, fast inte så mycket.

Även tidningsartikeln kan betraktas som skåpmat.
http://www.sciencedaily.com/releases/2007/03/070311202024.htm
1964 • Stockholm
#3
15 september 2011 kl 20:54
Gilla
Glömmer aldrig ett av mina första pass i Fredrikshof för ungefär 30 år sedan, då jag i en uppförsbacke fick frågan 'Studsar du?'. För den oinvigde skulle s.k. backstudslöpning öka antalet mitokondrier i benen. Är klubblös sedan ungefär 20 år. Jag skulle tydligen legat hemma och käkat praliner, enligt nyare rön, istället för att försöka 'studsa'. J-vligt skeptisk till båda teorierna för övrigt...
#4
16 september 2011 kl 08:36 Redigerad 16 september 2011 kl 08:46
Detta inlägg har raderats
jesper svensson
1967 • staffanstorp
#5
16 september 2011 kl 10:25
Gilla
@peter

LOL
Peter H Nilsson
1966 • Karlstad
#6
16 september 2011 kl 11:30
Gilla
Det får väl ses som bra ändå för den som tror o vill testa. Normalt sett vid liknande studier så brukar ju standardsvaret vara att "man måste äta motsvarande åtta fulla badkar för att få effekt".
Sen vet jag ju att många inte kan se en chokladbit utan att utplåna den fortast möjligt.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.