Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 41 visningar

Hjälp, Garmin.

csaba
1973 • Malmö
#1
15 mars 2009 - 18:28
Gilla
Hej !
Jag försöker installera USB ant sticken til min dator för min Garmin 405.
Datorn verkar inte hitta USBn, jag har följt instruktionerna och laddat ner programmet från deras hemsida.

Jag vill föra över träningsdata till datorn från klockan, men den verkar inte hitta någonting.

Någon som kan hjälpa mig ?
Jonas Utmanaren
1961 • Stockholm
#2
15 mars 2009 kl 19:37
Gilla
Har för mig att Garmin säger nåt om att det är viktigt att göra allt i *exakt* rätt ordning. Om det sen var att ladda ner programmet och intallera före man sticker in USB:n eller tvärtom eller hur det nu var minns jag inte. Men kolla upp det.
1962 • Arvika
#3
15 mars 2009 kl 20:18
Gilla
JA dessa tekniska prylar. Har haft min Garmin sedan i maj. Var lite trickigt att få igång den första gången - sedan har det tickat på utan problem, såväl uppladdningen till traningcenter som loggningen på nätet Garmin Connect. Vid en uppdatering som jag gjorde krånglade det utan att jag kommer ihåg alla saker jag gjorde - men jag har för mig att jag fick ett tips om att programmet som låg på deras hemsida inte fungerade - så jag tror jag avinstallerade uppdateringar och installerade från CD:n, men nog bättre att skicka fråga på deras support. Hoppas du får igång den -
Leif A
1946 • Sigtuna
#4
16 mars 2009 kl 09:30
Gilla
Haft samma problem fast med 305:an. Installerade från cd:n och det funkade inte alls. Och dessutom var det ett elände att få bort den. Gick inte att avinstallera. Fick stega tillbaka till en återställningspunkt. Däremot funkade installationsfilen från hemsidan klockrent. Jag trodde att det var en tillfällighet relaterad till min stökiga jobbdator men samma visa hemma.
Så räkna med lite pyssel, ladda hem en uppdaterad version i reserv.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.