Löpning Kläder, Skor & Prylar 46 inlägg 11271 visningar

Bra true wireless in-ear hörlurar?

Thomas Abrahamsson
1988 • Stenungsund
#1
28 augusti 2020 - 08:49
Gilla
Har haft problem med att hitta in-ear hörlurar som sitter OK i mina öron. Varit stora problem med "bågar" man ska fästa i öronen. Hittade Urbanista Stockholm, alltså vanliga hörlurar men dom tål ju inte väta och nu har dom nog tyvärr gjort sitt efter lite för mycket svett/regn-rundor. Börjar bli dags att faktiskt hitta ett par riktiga hörlurar för löpning, kanske också med lite mer batteritid än 2h...

Allra helst skulle jag önska true wireless, brukar tycka att kabeln förr eller senare ställer till med problem eller fastnar (samma med båge bakom). Dom ska användas för löpning, rullskidor och cykel i första hand, alltså även funka med hjälm.
I mina öron brukar det funka bättre när man inte har såna där gummi-grejer som stänger ute mer ljud eftersom dom har en förmåga att börja glida ur när jag blir svettig. Därför har Urbanista-typen funkat väldigt bra.
Jag gillar inte heller om dom sticker ut för mycket, kör ofta med pannband på rullskidor/cykel och då har det kunnat trycka rätt rejält efter en stund och börjat göra ont i örat.

Så finns det ens någon modell som kan passa in på mina petiga krav? Jag inser att det antagligen måste bli en modell med "gummipropp" och kanske bygel i örat.
Ska tilläggas att jag mest lyssnad på poddar och visst är det trevligt om man hör vad dom säger, men jag har låga krav på "musikkvalite" i övrigt. Så länge dom kan göra ljud. Har ingen direkt budget, men tveksamt om sambon godkänner över 2tkr.

Några jag htitat, vad anser ni om nedan? Finns det fler att tipsa om?
Jaybird Vista - Kanske mest intressant just nu
Jabra Elite 75t - Känns som dom sitter lite "tunt"?
Jabra Elite Sport 2.0 - Betalar man för ondödigt puls/Vo2max?
< < < 1 2 3 > > >
#41
29 maj 2021 kl 08:17
Detta inlägg har raderats
1966 • Ystad
#42
29 maj 2021 kl 08:22
Gilla
testade köpa lurar från dollarstore är en sladd mellan lurarna med volymkontroll på 110 kr kosta de funkade bra men sidan där kontrollen hängde ville glida ut emellanåt funkade bra när jag hadde jacka för då la jag kontrollen innanför kragen men med t-skirt så fick man trycka till den emellanåt
Thomas Abrahamsson
1988 • Stenungsund
#43
29 maj 2021 kl 15:18
Gilla
Jag hittade aldrig något passande par, inga funkar klockrent i öronen. Men mina Urbanists Stockholm har fortsatt att hålla, bytte det första paret efter att dom lagt av (pga regn 🤫) och andra paret va något fel på. Fick då byta till v2, som va 4kr billigare och fick tillbaka pengar 🤷🏼‍♂️ och dom har funkat sen dess. Men tår ju inte egentligen väta. Dessutom är bluetoothen rätt svag.
Men så köpte sambon ett annat par Urbanista (Chicago), bluetooth med sladd. Första paret hade fel på batteriet så fick klippa sönder dom och få ett nytt par. Dom har funkat bra och är någon sportvariant som tål lite väta. Och där fick man med en massa olika ploppar och vingar så kan faktiskt hitta en okej kombination (olika storlekar på allt och måste verkligen hitta "rätt" i örat). Bättre bluetooth än mina och stänger ute mer ljud (på gott och ont). Men springer med mina Stockholm 95% av gångerna ändå
2006 • Alingsås
#44
23 juni 2021 kl 00:45
Gilla
Jag kör numera mest med heltäckande lurar och lurar samtidigt flugor från att pilla på mina öronsnibbar när jag springer.
John K
1969 • Stockholm
#45
23 juni 2021 kl 09:51
Gilla
"flugor från att pilla på mina öronsnibbar..."

Vad tusan är det för slags flugor ni dras med egentligen? ;)

Själv kör jag med Galaxy Buds Pro som jag fick med min telefon. Fungerar förvånansvärt bra. Stänger jag av touchkontrollerna fungerar det också bra i regn och rusk.
2006 • Alingsås
#46
23 juni 2021 kl 10:27
Gilla
Bor på landet och vissa sträckor är de hemska. "In ear" så älskar flugorna mumsa på örsnibbarna. Är man nyklippt är det nacken som gäller 😁
< < < 1 2 3 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.