Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 1417 visningar

Garmin import

Niclas Davidsson
1964 • Värnamo
#1
12 augusti 2012 - 21:37
Gilla
Försöker febrilt importera mina pass från min 310XT men nu är det omöjligt. Det är nog c:a 2mån sedan jag lyckades senast, och då var det med att starta om datorn, försöka gång på gång mm. Inga problem att läsa in med ANT och in i Garmin Training center men omöjligt till Jogg.
Jag har programversion 4,20.
Någon som känner igen problemet? Någon som känner till en lösning?
/Niclas
1983 • Vimmerby
#2
12 augusti 2012 kl 21:58
Gilla
samma för mig. Även på endomondo. Funkar till garmin connect, Sen får jag exportera därifrån. Idag hittade importen här på jogg klockan men passen den laddade in stämde inte. Bara massa strul.
1960 • Kalmar
#3
5 oktober 2012 kl 07:20
Gilla
samma probelm här! Garmin 310 har funkat klockrent till i förra veckan , då kunde jag helt plötsligt inte överföra data varken till Garmin Training Center eller till Jogg.
Fick tips av supporten att avinstallera ANT och intstallera Garmin Connect i stället, jag gjorde så men Connect var ett jättetråkigt program och dessutom överfördes bara någar av alla mina pass. Till Jogg går det fortfarande inte alls, den hittar inte enheten, och inte till GTC, trots att jag ändra i Enhetsinställningar i Ant att den ska välja GTC. Hur kunde du exportera från Connect , tyckte ajg fick det i ett så konstigt text format..?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.