Löpning Tävlingar & Motionslopp / BMW Frankfurt Marathon 3 inlägg 1832 visningar

Hotell i Frankfurt

1974 • Östhammar
#1
27 juni 2012 - 11:46
Gilla
Ni som har sprungit Frankfurt marathon, har ni några tips på bra hotell i närheten av start/mål området? "Tävlingshotellet" Mövenpick verkar iaf vara fullt.
1972 • Lund
#2
27 juni 2012 kl 13:14
Gilla
Hej Michael! Ja, "glasshotellet" Mövenpick var fullbokat på ett tidigt stadium.
Själv ska jag bo på HOTEL CONTINENTAL strax intill Hpt.Bahnhof. Har aldrig bott där tidigare men har hört positiva omdömen, dessutom är det inte så väldigt dyrt (om man nu bryr sig om det).
Läget är mycket bra, förrutom närheten till Bahnhof ligger det gott om affärer, restauranger mm. vid hotellet.

Råkar veta att det ligger en bra frisör(!), Heinrich...nånting, blott ett hundratal meter från hotellet. Jag klipper mig alltid dagen innan stora lopp, en gammal vana.

Eh...dessutom ligger stans...ja..."glada" kvarter precis bakom hotellet. Vill inte på nåt vis rekommendera besök där, men det kan vara bra att känna till.
Lars Andersson
1961 • ÄLTA
#3
27 juni 2012 kl 14:23
Gilla
Jag har visserligen inte sprungit Maraton men åker en del till Frankfurt i tjänsten. Brukar bo på Adina Neue Oper, kanonhotell med stora rum/lägenheter där de flesta t.o.m har tvättmaskin. Billigare alternativ i närheten är t.ex. Ramada mellan hauptbahnhof och finansdistriktet, enkelt men trivsamt och betydligt billigare än Adina i normala fall. Ramada ligger också nära redlight district men inte så att det stör.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.