Löpning Kost & Näring 8 inlägg 1841 visningar

pannkaka

1973 • söderfors
#1
4 november 2010 - 19:49
Gilla
varför är det helt omöjligt att göra ett bra pass på torsdagar efter ett lass pannkaka blir helt jävla kraftlös av den födan
Staffan Malmberg
1954 • Hyltebruk
#2
4 november 2010 kl 20:14
Gilla
Du äter troligen för mycket. Det går åt mkt energi/blod för att smälta maten. Ät senast 3-4 timmar före ett pass.
1974 • Göteborg
#3
4 november 2010 kl 20:49
Gilla
Jag har sprungit mycket lyckade lopp med pannkakor som uppladdning.
emelie hildebrand
1984 • gävle
#4
4 november 2010 kl 20:58
Gilla
Testa att göra pannkaka på ägg, mjölk, bara lite mjöl och proteinpulver! Riktigt gott med chokladsmaken och inte lika tungt i magen!=)
Mr. B
1963 • Hemma
#5
4 november 2010 kl 21:07
Gilla
När Jonas Buud sprang 100 miles (=160 km) på 12h 32min i våras gjorde han ett enda längre stopp. Då åt han just pannkaka i flera minuter innan han fortsatte.
Nicklas Månspers
1974 • Härnösand
#6
4 november 2010 kl 21:25
Gilla
Mr. B;

Tror att Staffan är inne på rätt linje - lite mindre, så fungerar pannkakor säkert utmärkt, som det gjorde för Jonas Buud!!
Tror dock inte att Jonas Buud åt särskilt mycket, även om han åt under flera minuter....
1969 • Stockholm
#7
5 november 2010 kl 10:44
Gilla
Mjölk och mjöl blir ju bara gegga i magen
1966 • Grums
#8
5 november 2010 kl 12:09
Gilla
Mc Donalds och Burger King ger inget bra resultat i löpningen heller,åtminstone inte för mig.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.