Foruminlägg av Ulrika Nilsson f.d. Axberg

#1
6 oktober 2010 kl 22:13
Gilla
Är du Viktväktare, eller? Det är jag och jag gjorde mig av med 14 kilo under förra hösten. Började springa i våras. Och det är inte bara superhärligt utan det gör även susen för uppstramningen av den lite "större skinnkostymen"!
Jag blir alldeles peppad av att läsa om dig och att du är så hängiven detta! Keep up the god work, girl!
#2
17 oktober 2010 kl 23:14
Gilla
Tycker man tydligt kan avläsa genom inläggen att vi kvinnor verkar frysa mer om rumpen! Sprang Running lights i Alingsås igår kväll i tights med windstopper framtill och ganska tjocka i övrigt + korta undeställsbyxor under, men var ändå iskall om baken...hmm...temperaturen låg några grader över nollan skulle jag tro. Får väl leta upp farmors gamla yllemammelucker ;D
Har funderat lite på dubbar i vinter, men tror jag lugnar mig lite, då det verkar mer vanligt att springa utan.
#3
16 maj 2011 kl 19:50
Gilla
The Ark har gjort många godingar som är super att springa till. Senast "Breaking up with God" är det mycket spring i!
Från o med Du med Oscar Linnros är en annan som man blir pigg av.
#4
26 maj 2011 kl 22:39
Gilla
Att inte laga egen mat och ändå gå ner i vikt tror jag är jättesvårt. Få har man dålig koll på innehållet, dvs vad man stoppar i sig.
Jag trodde inte heller att jag åt så "mycket fel", tills jag gick med i Viktväktarna. Det som är bra med Viktväktarna är att man utesluter ingenting, men begränsar mängden av vissa saker.Nu gör jag mycket mindre fel och har lärt mig att matplanera. Ta en stund och gör en veckomeny och handla hem vad du behöver till den! Blir t.o.m roligt att laga mat när man först slipper våndas över vad man ska hitta på! Super!

Jag gick ner 14 kilo på 3,5 månader och har hållt mig i 1,5 år nu!
Rekommenderas! Lycka till!
#5
31 maj 2011 kl 16:27
Gilla
Hallå! Huvudsaken är att ni gör det! Det är många som "inte gör det". Jag har försökt att läsa mig till en del om löpteknik och det tycker jag har hjälpt mig lite grann. Sök efter det här på jogg.se. Inlägget handlar också till viss del om ett missnöje med vikten och där är mitt enda svar: "Viktväktarna"!! Det hjälpte mig att tappa 14 kg! Innan det har jag alltid intalat mig själv att "min kropp är nog inte gjord för att springa". Sååå fel jag hade! Nu njuter jag på de allra flesta rundorna, vare sig det är snigelfart eller snabbare. Nu är det inte bara huvudet som vill springa - nu vill kroppen det också! Underbart!
#6
9 oktober 2011 kl 15:34
Gilla
Vad ska jag egentligen tänka på när jag springer i nedförsbackar?
Personligen tycker jag om att släppa på o bara låta benen gå.
/Ulle
#7
30 januari 2012 kl 22:35
Gilla
Med Spiky (gummi som träs på skon m 4+2 broddar) springer du hellre på is än asfalt!
#8
30 januari 2012 kl 23:18
Gilla
Köpte mindre glasögon med sadlar på näsan (har plastbågar till vardags som är täta över näsan) på Smarteyes, för en tusing! Funkar jättebra! Immar naturligtvis när jag går in, men hittills inte utomhus! Jättenöjd,,
#9
1 februari 2012 kl 19:32
Gilla
Har inte så stora problem med att hålla grejerna på plats, men efterlyser bh med bra andasfunktion. Jag blir iskall bara några minuter efter avslutat pass. Använder Newbody just nu. Den är bekväm, men jag svettas floder i den!