Foruminlägg av Johan Gnospelius

#1
4 januari 2009 kl 18:13
Gilla
Gick in i "väggen" efter ca: 25 km löpning, sprang lite vilse och har aldrig sprungit så långt tidigare, sista 5 km hem var en pina att gå och jogg omvartannat. Hade planerat för 22 km, som är relativt långt för mig vanligtvis men absolut inte för långt efter en rad med långpass runt 20 km. Hur som helst, hur mkt kan "väggen" tillskrivas kylan ca:18 minus och hur mycket min bristande längdvana. Hade jag orkat om det hade varit 0 gradigt? Någon som har koll på kylans påverkan för att gå in i väggen?
#2
8 januari 2011 kl 15:52
Gilla
Problem för mig med. Låsa ramen är väl det enda att göra, sedan vänta ngr minuter innan man låser upp väl inne.
#3
29 maj 2011 kl 17:40
Gilla
Så grymt nöjd! Målsättning under 3 h. Gick in på 2,59,52. Inte mycket marginal men endock marginal;-). 3 farthållaren gick för långsamt så jag fick gå ifrån ganska tidigt, ett beslut jag är mycket nöjd med. Perfekt löparväder och publik som lyfter fram en. Grattis alla för fantastiska prestationer!
#4
26 september 2011 kl 21:37
Gilla
Startade förra året i 9:e startled och detta år i grupp 1 C. Mäkta förvånad över trängseln även i 1 C. Första milen och i synnerhet de fem första km så grymt trångt. Folk i 1 C tycktes också visa sämre hänsyn att hålla till höger än de längre bak i leden. Jag fick snabbt revidera min plan om att springa första milen på 41 min till att hamna på ca 46 min (långsammare än förra året!). Knepigt! Klarade dock silvermedalj vilket jag är nöjd med men håller med om att arrangörerna behöver fundera över ett annat upplägg/begränsa platsantalet för att göra något åt trängseln på ett annars väldigt roligt, vackert och utmanande lopp.