Foruminlägg av Jonas Norberg

#1
3 maj 2018 kl 21:56
Gilla
Hej! Helt ny på detta forum, men kul att läsa om allas tankar inför loppet!

Själv har jag sprungit SM en gång tidigare 2016 (landade då på 3.26). När jag anmälde mig i höstas var tanken att försöka sätta pers. och kanske kunna komma ner mot 3.15!

Men tyvärr har allt gått åt h_lvete, gjorde första löppasset på över 10km i söndags. Totalt har jag nog inte fått ihop mer än max 3mil innan dess detta år... Så ni som tycker ni tränat lite, tänk om ??

Var ytterst nära att kasta in handduken i början av förra veckan, men har nu beslutat att springa ändå. Så nu blir det att lägga fokus på träning och fortsätta inspireras av alla duktiga löpare som verkar finnas inne på detta forum!
#2
18 oktober 2019 kl 13:03
Gilla
Även jag har haft stora problem med löparknä. Jobbat mycket med strech, styrkeövningar och stötvågsbehandlingar. Trodde problemet var löst då jag var symptomfri i närmare 6 månader, men under Lidingöloppet återkom problemen.
Så nu är jag precis ny opererad, vilket förhoppningsvis innebär att mina problem försvinner!
#3
28 oktober 2019 kl 17:49
Gilla
#6
De första rundorna jag sprang med Vantage M visade också kortare distans än jag hade på tidigare klockor. Men efter några pass så ökade den distans och visar nu samma som andra klockor.

Så förhoppningsvis kommer även din klocka att justera sig lite!