Foruminlägg av Jakob Harnesk

#1
18 april 2018 kl 17:56
Gilla
#2
18 april 2018 kl 18:01
Gilla
Testa att göra 30 tåhävningar om dagen (såna där du står på t ex ett trappsteg och låter hälarna sjunka ner). Redan efter en vecka kommer du att märka en klar skillnad på din styrka i vaderna, och hur de liksom svarar på ett helt annat sätt. Detta naturligtvis under förutsättning att det inte gör alltför ont.
#3
17 maj 2018 kl 21:42
Gilla
Är det bara jag eller....som tycker att Race One, som just nu verkar bli standard för arrangörer, inte är någon höjdare när man vill följa löpare under lopp som t ex Göteborgsvarvet?

Exempel på sådant som jag tycker är feltänkt:
1. Varje löpare måste registrera sig och skapa ett konto, dessutom är registreringen lite halvkrånglig.
2. Varje löpare måste aktivera vilket lopp de springer i.
3. Det hela bygger på att man springer med sin mobil - känns bara så 2015 nu när löparklockorna blivit bättre och billigare.

Jag tror arrangörerna biter sig själva i svansen när de hoppar på tåget och kör Race One. Det är för krångligt och innehåller för många chanser till att det blir fel i något led för att de ska bli en succé-app.

Eller vad tror ni andra?
#4
17 maj 2018 kl 23:08
Gilla
Tack Lars för att du tipsade om att man kan följa löpare via varvets hemsida. Jag gick på infon som arrangören skickade ut via mail häromdagen, där står ingenting om detta utan man hänvisar enbart till Race One av någon anledning. Nu känner jag mig lugnare ;-)
#5
19 maj 2018 kl 11:14
Gilla
Tack för utförligt och positivt svar Marlene! Låt oss hoppas på att pulsklockorna får sim-kort snart, då är förutsättningarna goda! Lycka till med framtida utveckling!
#6
4 juni 2018 kl 23:43
Gilla
Det kan vara artros, jag har själv det och känner igen symptomen. Fick det röntgat och verifierat. Fick ett par hårda skoinlägg av glasfiber (tror jag det är) via en sjukgymnast. Inläggen försvårar böjningen i leden (det är böjningen som orsakar smärtan). Efter ett halvårs uppehåll kunde jag börja springa igen, och nu funkar tårna hyfsat bra.
#7
12 maj 2019 kl 12:44
Gilla
Hej,

Helt plötsligt har min Garmin 235 slutat visa pulsvärden, någon som råkat ut för det? Det röda hjärtat blinkar på pulssidan, och jag har kollat under ”Inställningar-Pulsmätare” att den står i läge Auto.

Minns inte om det röda puls-hjärtat ska blinka eller lysa med fast skenbar allting funkar som det ska, men just nu blinkar det i alla fall.

Klockan är ca 1,5 år gammal.
#8
22 juli 2019 kl 18:34
Gilla
Jag kan rekommendera att ansluta till Run Academy, finns i Norrköping: https://runacademy.se/lopargrupp-norrkoping/

Jag springer själv med dem, Karlstad, sedan ett par år, och det har verkligen gett mig nya löparvänner.
Lycka till!
#9
22 juli 2019 kl 23:38
Gilla
Kul, var beredd på många tuffa men roliga intervallpass! Och hoppas du hittar nån sommarkompis!