Foruminlägg av Marcus

#1
29 augusti 2014 kl 14:01
Gilla
Skön första längre runda med Torin! Inte heller problem nu till början med nolldrop, ger en ny kadens i steget. Lite ovant med den breda framfoten och nästan som man trodde de var en storlek för stora men fick testa en halva mindre i butiken så det var nog rätt.

Vet någon hur de är i storlekar mellan modeller tex torin jämfört med one2, instinct osv. När jag testade the one så var den väldigt annorlunda i storlek. Blir bara lite svårt att beställa annars..
#2
8 september 2014 kl 19:33
Gilla
En afrikansk löpare berättade om en vanlig rehab träning hans folk föredrar. Reser hem till det varma och börjar promenera barfota på stigar, lyssnar på kroppen och sedan successivt ökar intensitet. Kunde väl fungera även som en förnuftig väg att ta då man skall börja vägen mot minimalistiska skor.
#3
9 september 2014 kl 07:11
Gilla
Samma här med Adidas och de flesta, för smala och blir för långa. Jag hittade shoefitr på Altra sidan där man kan jämföra storlekar mellan skor, smart. Berätta gärna hur det går med LonePeak Annika, tänker på den till vintern. Paradigm ser ju galen ut och passar väl på olika underlag. Någon testat? Eller så lägger man en innersula på lonepeak då man vill ha mer under foten?
#4
29 oktober 2014 kl 22:44
1 Gilla
Tack Annika. Gick in till Löplabbet och beställde mina där även de inte fanns i sortimentet. Altra finns tydligen på beställning i Sverige. Och så gick pengarna till min lokala shop:) O hur fan byter ni skorna om de kommer från andra länder ifall de inte passar eller annat..

Helt magiska dessa Paradigm och mitt andra par Altra. Löpning är en ny sport nu. Bekvämt och kul. Rekommenderar varmt.
#5
29 oktober 2014 kl 22:59
1 Gilla
Hehe, en innovativ sko: stötdämpning och naturliga former, kan ni tänka er! Hur gjordes inte dessa tidigare..
#6
26 november 2014 kl 10:35
2 Gilla
Har nu även använt Lone peak och Torin i vardagen några månader och sprungit mest distans i Paradigm. Tänkte ta ett kortare pass med mina gamla race skor från adidas men det gick inte mer och den där spetsen blir ju helt tom. Fick skon på mig i tamburen men fötterna bara sade nej. För att inte nämna finskorna som var på rabatt i skobutiken, stortån pressas in i varenda modell. Hur fan är det möjligt att skorna görs så. De har ju tammefaen spetsigare framfot än häl varenda en. Tänkte att nolldroppen blir den stora skillnaden och det märktes i kadensen men att tåboxen även har en sådan betydelse.
#7
4 december 2014 kl 16:21
1 Gilla
Kahtoola nano spikes helt bästa löpbroddar! Kommer inte bara ihåg vem hade dem här i Sverige.. Jag kör med dem på Altra Paradigm så borde väl fungera med Hoka
#8
4 december 2014 kl 16:52
Gilla
Bara glädje med Fivefingers, just nu favoritskon Spyridon och ett par injinji tåstrumpor. För mig har de viktigaste Ahaa upplevelserna med fivefingers varit; Fan vad dålig löpare jag var förut och att man kan använda hälen litegrann om man vill springa distanser på asfalt.