Foruminlägg av Tony Hulthén

#1
20 mars 2008 kl 12:44
Gilla
Jag var inne på att köpa en Nishiki Hyper Pro, men föll i stället för en Merida Team cykelcross. Kan inte så mycket om cyklar, men med dubbdäck har den funkat utmärkt som vinterpendlingscykel för mig. Nu ser jag fram emot att få sätta på sommardäcken, misstänker att den kommer att vara helt ok som "vackert-väder-racer" också. Jag var skeptisk till bockstyre, men tack vare extra bromshandtag kan man välja mellan flera olika grepp om styret och därmed olika sittställningar.
#2
29 december 2008 kl 13:12
Gilla
Jag kör på en cykelcross med dubbdäck både fram och bak. Så länge som vägen är plan går det bra på de flesta underlag. Men om vägen lutar åt sidan och om det är isigt, får man ta det lugnt. Jag gissar att även detta skulle gå utan problem med MTB och dubbla antalet dubbar, men det är inte aktuellt för mig. Visst blir det tungtrampat, men man vänjer sig. Desto roligare till våren!
#3
17 februari 2009 kl 10:39
Gilla
Nu eller aldrig säger en del. Lagom ofta tror jag är bättre. Det är ofta bäst.
#4
17 januari 2010 kl 21:28
Gilla
Visst, kläder, kyla och halt underlag gör säker sitt till. Men är det ingen mer än jag som just nu är långsammare pga den nästan obegränsade tillgången till choklad och fikabröd under hela december? För att ytterligare bekänna mitt dåliga omdöme och karaktär har jag under hela januari sprungit med en lätt förkylningskänsla i luftrören! Sämst i klassen eller?
#5
20 november 2011 kl 21:15
Gilla
Kul att läsa. Och 20 mil är långt. 200 km... Tänk bara på att öka mångden och takten gradvis. Det är lätt att dra på sig skador om man har för bråttom.
#6
15 oktober 2014 kl 10:24
Gilla
Rådet "Fråga om råd från mer erfarna löpare" hittar jag inte i tråden, så det bör du väl testa innan du definitivt bestämmer dig för hur du ska göra. Ett annat tips som jag saknar är "plankan med ett ben i luften, omväxlande höger och vänster ben" för antagligen handlar det om bristande bålstabilitet. "Koppla in gluteusmusklerna" lär också var bra mot det mesta, utom träsmak, så det kan du också pröva. Lycka till!