Foruminlägg av Peter Jakobsson - IF Linnéa

#1
18 september 2011 kl 23:04
Gilla
Väger 63 kg, bänkade 100kg för ca 1 år sen. Har sedan dess fokuserat på löpning och gjorde milen sub 40 på Långlöparnas kväll för några veckor sedan.
För mig är det en omöjlig kombination, blir antingen eller. Men som det känns nu så är milen sub40 så mycket roligare än att bänka 100kg, så det kommer jag aldrig att satsa på igen. :)
#2
9 november 2011 kl 17:42
Gilla
Karin, jag var på vippen att starta en tråd om exakt som ämne :D. Tycker det är märkligt att de kallar den nya Asics-dojjan för en lättviktssko...
#3
23 april 2013 kl 22:41
Gilla
Snygg uppdatering! Tycker dock liksom andra att det är lite för mycket blandning på storlekar och typsnitt och att det blev rörigare när flera flöden ska samsas på samma sida. Men jag ska ge det en chans :)

Dock finns dock några irriterande buggar.

- På första sidan, den vänstra delen, med Senaste Händelser. Om man scrollar ner längst ner och klickar på + Visa fler så går det inte längre att gilla eller kommentera pass, det händer ingenting om man försöker. Pass med kommentarer har en textbox som man kan skriva i men det går inte att spara kommentaren, det händer ingenting. När man klickar på någon av länkarna (personnamnet eller passet) så händer ingenting. För att kommentera och gilla måste jag gå in i personens kalender via Medlemmar eftersom länkarna inte fungerar.

- I samma läge som ovan visas träningstypen helt fel. Exempelvis visas Löpning som Rullskidåkning och Gruppträning.

- Vet inte om det är en bugg egentligen, men gillar inte att det helt plötsligt dök upp 14 (gamla) blogginlägg under senaste händelser blandat med träningsflödet. Hade hellre sett att träningsflödet var separerat från övrigt, som det var förut.

Jag har en MAC med Safari. Testade även på Ipad och Safari och det var likadant där.