forsbackarunner

Långt till Långa Bryggan!

Efter löparlägret har jag jobbat en vecka och haft en veckas semester. Springer ”normalt” igen och klämde även in två långpass förra veckan. Långpass har jag helt förträngt och dessa var även årets två första.

Hade tidigare snackat lite löst med Joakim att köra ett rejält långpass tillsammans. Ingen av oss har tränat med kontinuitet och motivationen har inte varit på topp den senaste tiden. Men nu blev vi tvingade att ta tag i detta inför Trans Scania 246km som startar fredagen 9 augusti. Så med tre veckor kvar till race så gav vi oss ut i fredags med start i centrala Örkelljunga. Målet sattes till Långa Bryggan i Bjärred och rutten hade lagts med tanke på distans och vattentillgång med kyrkor som ju oftast har dricksvatten.

Jag sprang totalt 42 km tis+tor så någon rejäl vila före ultrapasset blev det inte. Målet var att få minst 8 mil i benen och vara ute ca 12 timmar. Fick rutten godkänd av Jocke och sen träffades vi i Örkelljunga i fredags kl 21. Den tänkta parkeringen var överfull då Kul i Dalen pågick med Gunhild Carling. Klicka här för resten av inlägget!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.